Novomatch Testpakket

Novomatch Testpakket

Op voorraad
€ 29,95
Inclusief belasting Direct leverbaar

Maak voordelig kennis met de snaren van Novomach. Novomatch is ons huismerk met zeer hoogwaardige snaren, grips en bespanmaschines. Het Novomatch testpakket bestaat uit 8 snaren sets. Novomatch Duratech Syn Gut 1.32mm Novomatch Multifeel Platinum Novomatch Multisense 1.35mm Novomatch Reflex Platinum Novomatch Silver Bullit Novomatch Syngut Pro Novomatch Titanium Pro Novomatch Tournament Pro

20 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Novomatch Testpakket

Maak voordelig kennis met de snaren van Novomach. Novomatch is ons huismerk met zeer hoogwaardige snaren, grips en bespanmaschines. Het Novomatch testpakket bestaat uit 8 snaren sets:

Novomatch Duratech SynGut 1.32mm Set

De Novomatch Duratech SynGut 1.32mm is een echte topper op snaren gebied. Biedt enorm veel comfort en geeft optimale controle. Daarnaast is het gemakkelijk bespannen en de snaar speelt voortreffelijk! Doordat tussen de lagen een Duratech ® fiber verwerkt is, heeft deze snaar een goede duurzaamheid! Door toevoeging van aramide ligt de breeksterkte hoger dan bij een 'ongewapende' snaar.

Eigenschappen:
Novomatch Duratech Syn gut is een hoogwaardige syntheticgut snaar met veel elasticiteit en gevoel. De Dynatech vezels, die om de kern zijn gewikkeld, zorgen voor een toename in power. De Dupont vezels zorgen voor veel comfort en touch. De duracout coating zorgt voor goede duurzaamheid.

Constructie:
Multifilament DynaTech strengen omwikkelen een zeer gevoelige kern. de buitenste laag bestaat uit Dupont Nylon strengen. Dit geheel is samengeperst en wordt beschermd met een Duracout 6 coating.

Kleur: gold
Lengte: 12m
Dikte: 1.32mm.

Novomatch Multifeel Platinum Set

De Novomatch Multifeel Platinum geeft veel gevoel en is zeer gemakkelijk te bespannen. Deze snaar kenmerkt zich door gevoel en touch maar heeft daarnaast ook goede allround eigenschappen! Geschikt voor tennissers die zoeken naar een allround snaar met veel gevoel, comfort en controle.

Eigenschappen:
Een comfortabele en zeer ontvankelijke snaar, met uitzonderlijk veel veerkracht, trillingsabsorptie, comfort, controle en uitstekende weerstand tegen verloop in spankracht.
Een anti-schuur coating zorgt voor een langere levensduur en gemakkelijker bespannen.

Constructie:
Sterk gecomprimeerde multifilamentkern met daaromheen dubbele polyamide monofilament lagen gedraaid.

Kleur: Crème wit
Lengte: 12m
Dikte: 1.35mm.

Novomatch Multisense 1.35mm Set

De Novomatch Multisense 1.35mm is een uiterst comfortabel en buitengewoon armvriendelijke snaar.
Deze snaar heeft een ongekende elasticiteit en is de oplossing voor mensen met armproblemen. Biedt enorm veel power en super veel touch!

Dit is een van de allerbeste multifilament snaren op de markt!

Eigenschappen:
Multisense combineert meer dan 800 high modulus PA66 strengen die samengebonden zijn door zacht polyurethaan Dupont hars. Dit resulteert in superieure elasticiteit, een zachter gevoel, meer comfort en uitstekende spanningsstabiliteit.


Constructie:
Anti-schuur polyamide coating
Zacht polyurethaan
High Modulus PA66 Multifilament

Kleur: naturel
Lengte: 12m
Dikte: 1.35mm.

Novomatch Reflex Platinum Set

De Novomatch Reflex Platinum geeft veel gevoel en is gemakkelijk te bespannen. Door gebruik van paltinafolie extra stabiel en duurzaam. Daarnaast geeft de folie een elegante indruk.

Eigenschappen:
Deze constructie is speciaal ontworpen om spanningsverlies te voorkomen, veel comfort te bieden en een relatief lange levensduur te garanderen.

Constructie:
Rond de mono-kern ligt een kruislings gevlochten vezellaag, met daar tussenin een dubbele spiraalsgewijs aangebrachte platina folie. Het geheel is verpakt in een mantel.

Kleur: zilver/transparant
Lengte: 12m
Dikte: 1.30mm.

Novomatch Silver Bullit Set

De Novomatch Silver Bullit is een co-polymeer monofilament snaar. Deze snaar heeft enorm veel controle en is bijzonder duurzaam. Schuift niet tijdens het tennissen en is voor een monofilament armvriendelijk te noemen.

Als je voor het eerst met polyester/monofilament snaren gaat spelen adviseren we om de bespanning 5% minder strak te bespannen.

Eigenschappen:
Deze snaar kenmerkt zich vooral door zijn bijzonder hoge spanningsstabiliteit! Daarnaast heeft deze snaar veel power, goede controle en een lange levensduur! Doordat de snaar elastischer is dan een standaard polyestersnaar bespant hij ook gemakkelijker.

Constructie:
Deze snaar heeft een totaal nieuwe moleculaire opbouw uit een mengsel van een nieuw soort polymeer en carbon.

Kleur: grijs
Lengte: 12m
Dikte: 1.25mm.

Novomatch Syngut Pro Set

Voor spelers die op zoek zijn naar spin-controle en extra power. Bespant heel makkelijk.

Eigenschappen:
De co-polymeer kern zorgt voor duurzaamheid en goede speel eigenschappen. Daarnaast zorgen co-polymeer monofilament strengen voor extra spin spel geschiktheid en veel power. Een speciale coating die het schuren van snaren onderling tegen gaat zorgt ervoor dat de snaar langer meegaat en makkelijker bespant.

Constructie:
Sterke co-polymeer kern met daarom heen gedraaid een laag co-polymeer monofilament strengen.

Kleur: gold
Lengte: 12m
Dikte: 1.32mm.

Novomatch Titanium Pro Set

De Novomatch Titanium Pro is een dikkere snaar met toch veel balgevoel. Door zijn dikte is het een bijzonder duurzame snaar. Uitstekende keuze voor snaren vreters die veel bespanningen aan de rand van het frame stuk slaan!

Eigenschappen:
De dynamische verbinding van zeer moderne materialen zorgt voor mindere slijtage, uiterst beperkt spanningsverlies en optimale energieoverdracht. De snaar houdt de vibratie tegen die eventueel op de arm zou kunnen slaan.

Constructie:
De co-polymeren kern is met titanium filamenten omwikkeld

Kleur: grijs
Lengte: 12
Dikte: 1.38mm.

Novomatch Tournament Pro Set

De Novomatch Tournament Pro is de perfecte allround snaar. Door zijn hoge dynamische stijfheid biedt deze snaar zeer veel controle en is duurzaam. Meest geschikt voor wedstrijdspelers die op zoek zijn naar een goede en betaalbare snaar!

Eigenschappen:
Een allround synthetische snaar met  een perfecte combinatie tussen bespeelbaarheid (power/controle/touch) en duurzaamheid. Een speciale coating die het schuren van snaren tegengaat zorgt ervoor dat de snaar langer meegaat en gemakkelijker bespant.

Constructie:
Enkelvoudige laag van een extreem sterke polyamide 66 monofilament dat gedraaid zit om een treksterke co-polymeer kern.

Kleur: naturel
Lengte: 12m
Dikte: 1.38mm.

Van dit merk zijn er Novomatch rollen en Novomatch sets tennissnaren.

Productdetails

Adviesprijs
€ 89,95
SKUtest
20 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken