Head Sets

Head Hawk
Beschikbaar
Head Sets

Head Hawk

Head
281103
€ 14,90
Head Hawk is een nieuwe snaar uit de collectie van Head. De snaar is ontwikkeld in samenwerking met proffesionele spelers.  Energie- efficiëntie wordt gecombineerd met optimale controle, power en gevoel dankzij de Head Crystal Core technologie. Head Hawk is een enkele polyester snaar met daaromheen een dunne coating, deze coating zorgt voor...
Head Competition II (Set)
Beschikbaar
Head Sets

Head Competition II (Set)

Head
724794526781..
€ 5,90
Head Competition II is een duurzame snaar uit de collectie van Head. Dit is monofilament polyester snaar.  De lengte van de snaar in deze set is 12 meter. De snaar is 1.30mm dik.  
Head Sonic Pro
Beschikbaar
Head Sets

Head Sonic Pro

Head
726423695868..
€ 8,90
Head Sonic Pro is een unieke snaar uit de collectie van Head. Deze polyester snaar is geschikt voor de tennisspeler die op zoek is naar extra spin en effect. Head Sonic Pro is een duurzame snaar die zorgt voor maximale controle en meer contact met de bal.  De dikte van deze snaar is 1.30mm.
Head C3 Rocket
Beschikbaar
Head Sets

Head C3 Rocket

Head
724794947821
€ 7,90
De Head C3 Rocket is een multifillament snaar die uiterste controle biedt. De c3 staat voor Chrystal coaxial construction. de Chrystal staat voor het polyamide materiaal wat de snaar minder stuf maakt. Het coaxial gedeelte zorgt voor het vrij bewegende midden van de snaren. Dit zorgt voor een beter gevoel, meer controle en meer power. Construction staat...
Head FxP
Beschikbaar
Head Sets

Head FxP

Head
724794703151
€ 9,90
De FXP snaaris zowel geschikt voor de recreatieve en competitiespeler. De kern van deze snaar is voorzien van speciale Tri-Cluster FiberGel. Deze gel zorgt voor een maximaal gevoel met de bal. Deze snaar zorgt er dus voor dat u een beter gevoel heeft tijdens het raken van de bal wat zorgt voor comfort. De snaar is zeer duurzaam! Deze snaar wordt niet in...
Head Intellitour 17L Set
Beschikbaar
Head Sets

Head Intellitour 17L Set

Head
724794184981
€ 12,95
De Head Intellitour is een controle georiënteerde hybride snaar met een extreem goede controle en gevoel. Wordt gebruik gemaakt van een zachtere kern waardoor je extreem veel gevoel en touch krijgt.
Pro Kennex Crystal string
Beschikbaar
Head Sets

Pro Kennex Crystal string

Pro Kennex
083918850547
€ 39,95
De Pro Kennex Crystal Plus tennissnaar biedt maximale power en een extra zacht gevoel. Het beschikt over een zeer sterke polyamide, co-polymeer monofilament kern en de snaar heeft een dikte van 1.30mm.

Snaren van Head

In ons assortiment Head Tennissnaren bevindt zich onder andere de Head Hawk snaar. Deze snaar heeft een zeer explosieve kracht, en een zeer hoge controle. Daarnaast heeft deze snaar een optimaal gevoel. Ook heeft KCtennis de Head Rip Control Black. Deze snaar schuift nauwelijks door zijn grove oppervlak en is hierdoor een stuk duurzamer. Ook zit er veel gevoel in deze snaar, een goede precisie en een zeer hoog spinpotentieel.

Head tennissnaren kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Head Tennissnaren kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Head Tennissnaar voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale Head Tennissnaar morgen al in huis!

Vind je geen geschikte tennissnaar bij het merk Head? KCtennis.nl heeft meerdere merken tennissnaren zoals een Dunlop Tennissnaar of Babolat tennissnaar.

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Dikte

Dikte

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Snaarverpakking

Snaarverpakking

Constructie

Constructie

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken