Wilson Pro Staff Series


Wilson heeft een aantal series welke erg geliefd zijn onder de toptennissers. De Pro Staff serie wordt bespeeld door onder andere Roger Federer. Binnen de Pro Staff serie zijn er een aantal varianten zodat iedereen een geschikt racket kan kopen.

Wilson Pro Staff specificaties

Wilson Pro Staff Federer 97 Autograph is het racket dat Roger Federer mee heeft ontworpen. Het zwaardere racket is geschikt voor de gevorderde speller die op zoek is naar controle. De Wilson Pro Staff 97 CV is een controle racket wat extra veel spin biedt.

Voldoen de specificaties van de Wilson Pro Staff serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Wilson Blade serie voor meer controle en power, de Wilson ultra serie voor controle en power of de Wilson Burn serie voor meer spin en power.

Wilson Pro Staff kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Wilson Pro Staff serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Wilson Pro Staff morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken