Head Speed Series


Head Speed serie is een echt power racket, geschikt voor tennissers die van het spel van Novak Djokovic houden. Novak Djokovic speelt met de Head Graphene 360 Speed Pro. De nieuwe speed serie is de eerste racket serie die beschikt over het Graphene Touch materiaal. Dit racket biedt uitstekende mix van controle en optimaal gevoel. Het racket is het zwaarste racket uit de Speed serie.    

Head Speed specificaties

Head graphene 360 Speed MP is het meest allround racket uit de serie. Het Graphene Touchy materiaal zorgt voor een uitstekende demping van vervelende trillingen. Vergeleken met de Touch Speed Pro is de Speed Mp lichter en flexibeler. Head Graphene 360 Speed S is een wat lichter racket, zeer geschikt voor de beginnende speler die wil doorgroeien. Head Graphene 360 Speed Pro heeft een fijnmazig bespanpatroon 18/20 dat er voor zorgt dat je heel veel sturing aan de bal kan geven. Met dit frame heb je enorm veel controle. 

Voldoen de specificaties van de Head Speed serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Head Radical serie voor meer controle en power, de Prestige serie voor controle, de Instinct serie voor een recreatief racket met power en controle of de Extreme serie voor controle en spin.

Head Speed kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Head Speed serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Head Speed morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken