Head Instinct Series


Head Instinct Serie kenmerkt zich als een ideaal racket voor de (recreatieve) wedstrijdspeler die op zoek is naar power en controle. Topspelers als Maria Sharapova en Tomas Berdych spelen met de Head Instinct. De Head Instinct serie bestaat onder andere uit: Head Graphene 360 Instinct MP, Head Graphene 360 Instinct Lite en de Head Graphene 360 Instinct S.

Head Instinct specificaties

Head Graphene 360 Instinct MP is geschikt voor wedstrijdspelers die op zoek zijn naar een zwaarder controle racket met power.  Head Graphene 360 Instinct S is het recreatieve racket welke geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar een lichter racket met comfort en power. Daarnaast is er ook de Head Graphene 360 Instinct Team. Dit is het lichtste racket uit de serie, en is uiterst geschikt voor beginnende recreatieve tennissers.

Voldoen de specificaties van de Head Instinct serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Head Radical serie voor meer controle en power, de Prestige serie voor controle, de Speed serie power of de Extreme serie voor controle en spin.

Head Instinct kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Head Instinct serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Head Instinct morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken