Topspin tennisrackets

Topspin Culex S3S
Beschikbaar
Topspin tennisrackets

Topspin Culex S3S

Topspin
TOCS3S
€ 99,90
Topspin Culex S3S is meest geschikt voor speler die een snelle slag hebben en graag met extra topspin spelen. Met dit racket kan je zware topspinballen diep in het achterveld slaan. De ballen hebben een extra hoge stuit; hiermee kan je de tegenstander radeloos maken. Door het 16-15 snarenpatroon krijgt de bal extra veel spin. Dit kan een groot voordeel...

Topspin is al meer dan 20 jaar een wereldwijd gerenomeerd tennisracket. Topspin heeft een aantal tennisracket series in de markt gebracht waaronder Topspin Pure en Topsin Culex serie.

Topspin specificaties

Rackets uit de Pure serie zijn zeer geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een controle frame. Het racket is ideaal voor spelers die graag met een snelle en vlakke slag slaan. De Topspin Culex serie kenmerkt zich door het frame wat power en controle biedt. Dit rackets is ideaal voor spelers die graag met wat topspin willen spelen.

Topspin tennisracket kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket van Topsin kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Topsin tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken