Babolat junior tennisschoenen


Babolat is het meest bekend van haar kwalitatieve tennisrackets en tennissnaren. Ook de tennisschoenen van Babolat zijn kwalitatief erg goed. De materialen die gebruikt zijn voor de buitenzolen van de Babolat tennisschoenen zijn afkomstig van de Michelin fabriek. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor het maken van autobanden, door het gebruik van deze materialen in de tennisschoenen maakt Babolat tennisschoenen erg slijtvast.

Eigenschappen van Babolat tennisschoenen voor junioren

Babolat tennisschoenen maken gebruik van een omnicourt profiel waardoor de tennisschoenen geschikt zijn voor het spelen op kunstgras en gravel. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Foot Belt Technologie wat zorgt voor extra ondersteuning en een optimale pasvorm. De pasvorm van Babolat heren tennisschoenen is iets smaller waardoor deze schoen geschikt is voor tennissers met een smallere voet. KCtennis verkoopt junior Babolat schoenen vanaf maat 33 tot en met 38,5.

Babolat tennisschoenen junior kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Babolat junior tennisschoenen kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Babolat tennisschoenen voor 17.00 uur besteld? Dan zijn jouw ideale Babolat junior tennisschoenen morgen al in huis! Vind je geen geschikte Babolat junior tennisschoenen, kijk dan bij junior tennisschoenen voor jouw perfecte paar tennisschoenen.

Product toegevoegd om te vergelijken