Prince Bandit Series

Prince TT Bandit OS Original
Beschikbaar
Prince Bandit Series

Prince TT Bandit OS Original

Prince
7T48C7052
€ 99,95
The legend returns! Deze heruitgave van een van de meest legendarische modellen van het racketmerk Prince. De prince Triple Threat bandit OS.Dit racket combineert lichtgewicht speelgemak met prima comfort!  Het racket biedt makkelijke power vanaf de baseline. Dit komt doordat de balans voorin ligt en het racket een groot oversize blad heeft.  Dit geeft...

Prince Bandit serie specificaties

De Prince Bandit series beschikt over rackets voor de recreatieve en allround speler. Wij bieden twee rackets uit de Bandit serie aan, deze hebben een groter racketblad, waardoor de sweetspot wordt vergroot. Een vergrootte sweetspot resulteert in het vaker "juist"slaan van de bal. Daarnaast zijn de rackets uit de Bandit serie ook een geschikte keuze wanneer je last hebt van arm- en schouderproblemen.

Voldoen de specificaties van de Bandit serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Prince Tour TeXtreme serie voor meer controle. Prince Premier Texteme Serie speciaal voor mensen met een korte achterzwaai, Prince Lightning Serie een licht, snel racket met veel power of de Prince Beast serie is zeer armvriendelijk en geeft veel power.

Prince Bandit kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Prince Bandit serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Prince Bandit tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Gripmaat

Gripmaat

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken