Prince Bandit Series

Prince TT Pink 110
Beschikbaar
Prince Bandit Series

Prince TT Pink 110

Prince
7T50D9050
€ 94,95
De Prince TT Bandit 110 is een allround tennisracket. Het racket biedt makkelijke power vanaf de baseline. Dit komt doordat de balans voorin ligt en het racket een groot oversize blad heeft.  Dit geeft het racket ondanks het lichte gewicht van 255 gram voldoende slagkracht. Dit resulteert in een swingweight (swing massa) van 280 gram. De Triple Threat...

Prince Bandit serie specificaties

De Prince Bandit series beschikt over rackets voor de recreatieve en allround speler. Wij bieden twee rackets uit de Bandit serie aan, deze hebben een groter racketblad, waardoor de sweetspot wordt vergroot. Een vergrootte sweetspot resulteert in het vaker "juist"slaan van de bal. Daarnaast zijn de rackets uit de Bandit serie ook een geschikte keuze wanneer je last hebt van arm- en schouderproblemen.

Voldoen de specificaties van de Bandit serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Prince Tour TeXtreme serie voor meer controle. Prince Premier Texteme Serie speciaal voor mensen met een korte achterzwaai, Prince Lightning Serie een licht, snel racket met veel power of de Prince Beast serie is zeer armvriendelijk en geeft veel power.

Prince Bandit kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Prince Bandit serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Prince Bandit tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken