Isospeed Sets

Isospeed Energetic
Beschikbaar
Isospeed Sets

Isospeed Energetic

Isospeed
9004651243442
€ 10,95
Isospeed Energetic is een uiterst spanning stabiele snaar. Door een speciaal proces (Pre-stretched) worden snaren in de fabriek al voorbespannen. Hierdoor treed nagenoeg geen spanningsverlies meer op. De isospeed Energetic kenmerkt zich door zijn speelgevoel. Dit komt mede voort uit de Power ribbon technologie.
Isospeed Cream
Beschikbaar
Isospeed Sets

Isospeed Cream

Isospeed
04653101271000
€ 9,95
Isospeed Cream 1.28mm Set is een allround snaar. Deze snaar geeft veel controle en precisie. Daarnaast is Isospeed Cream 1.28mm Set een armvriendelijke snaar.  Dit is een duurzame monofilament snaar  
Isospeed V18
Beschikbaar
Isospeed Sets

Isospeed V18

Isospeed
SSIS-077684
€ 9,90
Isospeed V18 1.17 mm Set is een uiterst spanning stabiele snaar. Deze snaar is ideaal voor de speler met lange, snelle slagen.  Isospeed V18 1.17 mm Set biedt ongekende spin potentie! Dit is een duurzame co-polyester  snaar  
Isospeed Classic Gold
Beschikbaar
Isospeed Sets

Isospeed Classic Gold

Isospeed
9004651988015
€ 9,90
De Isospeed Classic Gold snaar  is een hele fijne snaar  uit de collectie van Isospeed. De snaar is  gemaakt van Nylon en zijn goudkleurig.  De dikte van de snaar is 1,24 mm. De lengte van de snaar is 12 m. 
Isospeed Control
Beschikbaar
Isospeed Sets

Isospeed Control

Isospeed
9004651145609
€ 14,95
Isospeed Control kenmerkende eigenschappen zijn hoge elasticiteit, veel controle, goede duurzaamheid en prestretched. Doordat de snaar pre-stretched is blijft deze lang op spannings. Dit komt mede voort uit de Power ribbon technologie.De Isospeed control is zeker een aanrader voor spelers die op zoek zijn naar een armvriendelijke snaar met de nodige...
Isospeed Professional
Beschikbaar
Isospeed Sets

Isospeed Professional

Isospeed
9004651145562
€ 14,95
De Isospeed Professional is een van de best verkochte tennissnaren. De IsoSpeed Professional geeft enorm veel gevoel en benadert de speeleigenschappen van een natuurdarm. Groot voordeel is echter dat de snaar 100% vochtbestendig is. De IsoSpeed Professional is een zeer armvriendelijke snaar die optimale balversnelling geeft.
Isospeed Black Fire
Beschikbaar
Isospeed Sets

Isospeed Black Fire

Isospeed
022478
€ 8,90
Isospeed Black Fire is een robuuste, ronde CO-polyester met uitzonderlijke controle en verrassend veel comfort. De snaar heeft iets minder power en is daardoor perfect voor gevorderde spelers die maximale precisie willen. De Isospeed Black Fire heeft meer dan voldoende spinpotentieel en een hoog pocketing-niveau, wat vrij uniek is voor zo'n robuuste...

Snaren van Isospeed

In ons assortiment Isospeed Tennissnaren bevindt zich onder andere de Isospeed Energetic snaar. Deze snaar heeft een uiterst hoge spanningsstabiliteit. Deze snaar kenmerkt zich door zijn spelcomfort. en gevoel. Ook heeft KCtennis de Isospeed Professional snaar. Deze snaar benadert de speleigenschappen van een natuurdarm. Echter is deze snaar 100% vochtbestendig. De Isospeed Professional is zeer armvriendelijk.

Isospeed tennissnaren kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Isospeed Tennissnaren kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Isospeed Tennissnaar voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale Isospeed Tennissnaar morgen al in huis!

Vind je geen geschikte tennissnaar bij het merk Isospeed? KCtennis.nl heeft meerdere merken tennissnaren zoals een Dunlop Tennissnaar of Babolat tennissnaar.

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken