Bespanmachine en gereedschap


KCtennis heeft verschillende bespanmachines. Ga je pas starten met het bespannen van tennisrackets of wil je graag advies, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt een bespanmachine

Voordat je aan de slag gaat met de bespanmachine is het van belang dat je de oude snaren uit het racket verwijdert en genoeg snaar van de rol afneemt. Vervolgens kan het tennisracket frame ingeklemd worden, let erop dat dit gelijkmatig wordt vastgemaakt aan de bespanmachine. Voordat je begint met bespannen moet je weten met hoeveel kilo's het racket bespannen moet worden. Op het racket staat meestal een advies weergegeven van 23-27 kg. Gemiddeld is 25 kg geschikt voor een midsize racket en 28 kg voor een oversize racket. Wil je meer informatie over bespanmachines kijk dan bij onze bespancursus.

Voordelen van een (eigen) bespanmachine

Een eigen bespanmachine heeft vele voordelen zoals het goedkoop inkopen van tennissnaren voor het bespannen. KCtennis heeft diverse rollen tennissnaren. Wanneer je je racket naar de winkel brengt, ben je afhankelijk van winkeltijden wanneer je racket klaar is. Een racket zelf bespannen kost je ongeveer 30 minuten. Wanneer je regelmatig tennist en een bespanning bijvoorbeeld kapot slaat is een eigen bespanmachine de ultieme uitkomst.

Soorten bespanmachines

Er zijn twee soorten tennis bespanmachines, handmatige en elektronische. Een handmatige bespanmachine is veelal geschikt voor mensen die incidenteel bepsannen en een elektronische is geschikt voor dagelijks gebruik. Bij KCtennis kan je kiezen voor het goedkopere basismodel of voor een professionele Duitse bespanmachine die van exact dezelfde kwaliteit is als de bekende bespanmachines uit de sportzaak.

Bespanmachine kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig een bespanmachine kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je tennis bespanmachine voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale bespanmachine morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken