Prince Beast Series

Prince O3 Beast 100 (300g)
Beschikbaar
Prince Beast Series

Prince O3 Beast 100 (300g)

Prince
7T45R8053
€ 125,90
De Prince O3 Beast 100 (300g) is een racket uit de nieuwe Beast serie van Prince. Het racket is zeer armvriendelijk en daarmee zeer geschikt voor spelers met arm- of schouderklachten. Het racket biedt een uitstekende uitkomst voor spelers die op zoek zijn naar een racket dat power, precisie en spin samenbrengt. Het grote racketblad van de Prince TXT2 100...
Prince O3 Beast 104 Racket (280g)
Beschikbaar
Prince Beast Series

Prince O3 Beast 104 Racket (280g)

Prince
7T45Q805U1
€ 129,90
De Prince O3 Beast 104 Racket is een racket uit de nieuwe Beast serie van Prince. Het racket is zeer armvriendelijk en daarmee zeer geschikt voor spelers met arm- of schouderklachten. Het racket biedt uitkomst voor spelers met een gemiddelde tot korte swing. Het grote racketblad van dePrince Textreme Beast O3 104 zorgt ervoor dat het met dit racket goed...

Prince Beast serie specificaties

De Prince Beast series beschikt over rackets voor de allround speler. De Beast serie staat bekend om zijn power en armvriendelijkheid.
Wij bieden vijf rackets aan uit de Beast serie, waarvan één een long body is, dit racket is wat zwaarder en langer. Daarnaast hebben de meeste rackets uit de Beast serie een wat groter racketblad, waardoor de sweetspot vergroot wordt en je makkelijker "juist"een bal kan slaan.

Voldoen de specificaties van de Beast serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Prince Tour TeXtreme serie voor meer controle. Prince Premier Texteme Serie speciaal voor mensen met een korte achterzwaai, of Prince Lightning Serie een licht, snel racket met veel power.

Prince Beast kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Prince Beast serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Prince Beast tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Gripmaat

Gripmaat

Gewicht (zonder bespanning)

Gewicht (zonder bespanning)

Bladgrootte

Bladgrootte

Balanspunt (zonder bespanning)

Balanspunt (zonder bespanning)

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken