Wilson Burn Series


Wilson heeft een aantal series welke erg geliefd zijn onder de toptennissers. De Burn Serie wordt bespeeld door onder andere Kei Nishikori en Simona Halep. Binnen de Burn serie zijn er een aantal varianten zodat iedereen een geschikt racket kan kopen.

Wilson Burn specificaties

De Wilson Burn 100S CV is een uitstekend racket voor de gevorderde spelers die op zoek is naar extra spinpotentie naast power en controle. Wilson Burn 100LS Camo is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een lichter racket maar toch op zoek zijn naar power en controle. In tegenstelling tot de Wilson Burn 100 Team biedt het lichtgewicht racket Wilson Burn 100ULS extra spinpotentie naast power en controle.

Voldoen de specificaties van de Wilson Burn serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Wilson Blade serie voor meer controle en power, de Wilson Pro Staff serie voor meer controle of de Wilson Ultra serie voor meer power.

Wilson Burn kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Wilson Burn serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Wilson Burn morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken