Dunlop tennisrackets


Dunlop is een innovatief tennismerk en focust zich op vier verschillende racketlijnen: Dunlop Natural tennis, CX, SX en FX. De Natural tennislijn is zeer innovatief met het verwerkte koperdraad in het handvat. Dit koperdraad zorgt dat je minder trillingen in de arm voelt. Hiermee probeert Dunlop een natuurlijke tennis ervaring te creëren. Daarnaast is de Natural Tennis lijn uitgerust met fijne grips en bijhorende tennissnaren. Dunlop CX serie is gericht op meer controle en precisie. De SX serie helpt om met meer spin en rotatie te spelen en de FX serie staat in het teken van power.

Dunlop tennisracket series

Dunlop heeft vier belangrijke tennisracket series met beide hun eigen kenmerken voor verschillende type tennissers:

Populairste Dunlop tennisrackets

Dunlop CX 200 is een van de meest verkochte Dunlop tennisrackets. Dit middelzware racket biedt veel power en controle, en is hiermee geschikt voor een brede doelgroep. Het snarenpatroon van 16x19 maakt dit een ideaal racket voor spelers die graag met spin spelen.

Dunlop tennisracket kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig een Dunlop tennisracket kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Dunlop racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale tennisracket Dunlop morgen al in huis! Vind je geen geschikt tennisracket bij het merk Dunlop? KCtennis.nl heeft meerdere tennisrackets zoals Babolat tennisrackets en Wilson tennisrackets.

 

Product toegevoegd om te vergelijken