Babolat Evo Series


Babolat Drive serie bevat tennisrackets voor de beginnende wedstrijdspeler. Het frame is ontworpen om snel spel verbetering te boeken. De Drive serie is geschikt voor een brede doelgroep, zo is er een geschikt racket voor kinderen die overstappen naar hun eerste volwassen racket, beginners en tennissers die op zoek zijn naar een racket met een grote sweetspot en veel power.

Babolat Evo serie specificaties

De Babolat Evo Drive is een geschikt racket voor de beginnende speler die op zoek zijn naar een wat zwaarder racket binnen de Drive serie. Het is een  racket van 285 gram dat zeer comfortabel aanvoelt en redelijk wat power heeft. De Babolat Evo Drive 115 is een racket voor de tennisser die een comfortabel racket wil met een grote sweetspot.

Voldoen de specificaties van de Babolat Drive serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Aero serie voor spin, de Babolat Pure Strike serie voor een stijf racket met controle.

Babolat Evo kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Drive serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Drive tennisracket morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken