Wilson tennisrackets


Wilson is een van de bekendere merken in de tenniswereld. Top spelers zoals Serena Williams, Roger Federer en Stefanos Tsitsipas spelen met tennisrackets van Wilson. Roger Federer heeft zelfs zijn eigen tennisracket uitgebracht binnen de Pro Staff serie.

Wilson tennisracket series

Wilson heeft zes verschillende tennisracket series met allen hun eigen kenmerken voor verschillende type tennissers:

Populairste Wilson tennisrackets

Wilson heeft verschillende racket frames voor zowel beginners, wedstrijdspelers als kinderen. De Wilson Blade 98 16*19 V8 is een populair racket onder de gevorderde tennissers. Dit racket kenmerkt zich door haar uitstekende controle en power en heeft een andere variant met een snarenpatroon van 18*20, voor nog meer controle. De Wilson Clash 100 V2 is een uitstekend wapen voor tennissers die met power vanaf de baseline het spel willen domineren en veel comfort willen ervaren bij het raken van de bal. De Wilson Clash-serie staat bekend om de flexibiliteit van het frame, dat meebeweegt tijdens het raakpunt.

Wilson tennisracket kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig een Wilson tennisracket kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Wilson racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale tennisracket Wilson morgen al in huis! Vind je geen geschikt tennisracket bij het merk Wilson? KCtennis.nl heeft meerdere tennisrackets zoals Head tennisrackets en Babolat tennisrackets.

Product toegevoegd om te vergelijken