Babolat damesschoenen


Babolat is het meest bekend van haar kwalitatieve tennisrackets en tennissnaren. Ook de tennisschoenen van Babolat zijn kwalitatief erg goed. De materialen die gebruikt zijn voor de buitenzolen van de Babolat tennisschoenen zijn afkomstig van de Michelin fabriek. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor het maken van autobanden, door het gebruik van deze materialen in de tennisschoenen maakt Babolat tennisschoenen erg slijtvast.

Eigenschappen van Babolat tennisschoenen voor dames

Babolat tennisschoenen maken gebruik van onder andere een omnicourt profiel waardoor de tennisschoenen geschikt zijn voor het spelen op kunstgras en gravel. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Foot Belt Technologie wat zorgt voor extra ondersteuning en een optimale pasvorm. De pasvorm van Babolat dames tennisschoenen is iets smaller waardoor deze schoen geschikt is voor tennissers met een smallere voet.

Soorten Babolat dames tennisschoenen

Babolat heeft twee belangrijke lijnen uitgebracht: de Propulse lijn en de Jet Mach. De Propulse tennisschoenen kenmerken zich door de comfortabele en universele pasvorm. Babolat dames tennisschoenen zijn er vanaf maat 38. Vind je jouw maat niet meer op de website? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij kijken of we jouw maat kunnen bestellen.

Babolat tennisschoenen dames kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Babolat dames tennisschoenen kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Babolat tennisschoenen dames voor 17.00 uur besteld? Dan zijn jouw ideale Babolat dames tennisschoenen morgen al in huis! Vind je geen geschikte Babolat dames tennisschoenen, kijk dan bij tennisschoenen dames voor jouw perfecte paar tennisschoenen.

Product toegevoegd om te vergelijken