Asics damesschoenen


Asics is een van de bekendste sportschoenmerken ter wereld. Dit merk is zeker welbekend onder de hardlopers, maar ook voor tennissers hebben zij uitstekende schoenen ontworpen. Tennisschoenen van Asics zijn kenmerkend door de iets smallere pasvorm. Asics dames tennisschoenen zijn comfortabel en bieden stabiliteit.

Eigenschappen van Asics tennisschoenen voor dames

Asics dames tennisschoenen maken gebruik van de Flexion Fit technologie. Dankzij deze technologie is de voorvoet ademend en zeer flexibel. Asics dames tennisschoenen kenmerken zich daarnaast aan het unieke vetersysteem wat zorgt voor een persoonlijke, fijne en nauwsluitende pasvorm. De meeste Asics tennisschoenen beschikken over een visgraat profiel wat uitstekend geschikt is voor het tennissen op kunstgras en gravel.

Soorten Asics dames tennisschoenen

Asics heeft drie belangrijke lijnen ontwikkeld: de Gel Challenger, Gels Solution en de Gel Resolution. Asics dames tennisschoenen zijn beschikbaar vanaf maat 38. Vind je jouw maat niet meer op de website? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij kijken of we jouw maat kunnen bestellen.

Asics tennisschoenen dames kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Asics dames tennisschoenen kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Asics tennisschoenen dames voor 17.00 uur besteld? Dan zijn jouw ideale Asics dames tennisschoenen morgen al in huis! Vind je geen geschikte Asics dames tennisschoenen, kijk dan bij tennisschoenen dames voor jouw perfecte paar tennisschoenen.

Product toegevoegd om te vergelijken