Dunlop tennisballen


Dunlop is wereldwijd marktleider op het gebied van tennisballen en zijn zonder meer de meest gebruikte ballen in Nederland en de Benelux.

Eigenschappen Dunlop tennisballen

Dunlop heeft drie verschillende soorten tennisballen: gasgevulde, drukloze en stage ballen. Drukloze Dunlop tennisballen zijn veelal geschikt voor spelers die regelmatig tennisen zoals trainers. Een welbekende gasgevulde bal is de Dunlop Fort Max tp. Een Dunlop tennisbal stage is geschikt voor jeugdige spelers. Stage tennisballen zijn namelijk lichter dan een normale gasgevulde of drukloze bal waardoor kinderen gemakkelijk de bal kunnen spelen.

Dunlop Fort Max tp

Dunlop Fort Max tp is door de KNLTB uitgeroepen tot officiele wedstrijdbal. Het meerendeel van de tennisclubs speelt met deze gasgevulde Dunlop Max tp ballen. Dunlop Fort Max tp tennisballen zijn comfortabel en zorgen voor veel gevoel en controle over de bal.

Dunlop tennisballen kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Dunlop tennisballen kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je tennisballen Dunlop voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale tennisbal Dunlop morgen al in huis! Heb je liever een ander merk tennisballen? Wij hebben ook tennisballen van onder andere Tretorn, Wilson en Babolat.

 

 

Product toegevoegd om te vergelijken