Head Gravity Series


Head Gravity serie is een racket geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een power racket. Onder andere Alexander Zverev speelt met dit racket!De nieuwe Gravity serie is de eerste racket serie die beschikt over het Graphene 360+ materiaal. Dit racket biedt uitstekende mix van power en een optimaal gevoel.

Head Speed specificaties

Head graphene 360+ Gravity MP is het meest allround racket uit de serie. Het Graphene 360+ materiaal zorgt voor een uitstekende demping van vervelende trillingen. Vergeleken met de 360+ Gravity Tour is de Speed MP lichter en flexibeler. Head Graphene 360+ Gravity S is een wat lichter racket, zeer geschikt voor de beginnende speler die wil doorgroeien. Head Graphene 360+ Gravity Tour heeft een fijnmazig bespanpatroon 18/20 dat er voor zorgt dat je heel veel sturing aan de bal kan geven. Met dit frame heb je enorm veel controle. 

Voldoen de specificaties van de Head Gravity serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Head Radical serie voor meer controle en power, de Prestige serie voor controle, de Instinct serie voor een recreatief racket met power en controle of de Extreme serie voor controle en spin.

Head Gravity kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Head Gravity serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Head Gravity morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken