Head Gravity Series

Head Graphene 360 + Gravity Tour
  • Nieuw
Beschikbaar
Head Gravity Series

Head Graphene 360 + Gravity Tour

Head
234219
€ 116,90
De Head Graphene 360+ Gravity Tour is afkomstig uit de nieuwe Gravity serie van Head. Deze serie is uiterst geschikt voor een brede groep spelers die op zoek zijn naar de nodige power. Het racket heeft een zeer modern uiterlijk, met aan de voorzijde een mintgroene kleur, en aan de achterzijde een zalmroze kleur!
Head Graphene 360+ Gravity MP
Beschikbaar
Head Gravity Series

Head Graphene 360+ Gravity MP

Head
234229
€ 108,90
De Head Graphene 360+ Gravity MP is afkomstig uit de nieuwe Gravity serie van Head. Deze serie is uiterst geschikt voor een brede groep spelers die op zoek zijn naar de nodige power. Het racket heeft een zeer modern uiterlijk, met aan de voorzijde een mintgroene kleur, en aan de achterzijde een zalmroze kleur!
Head Graphene 360 + Gravity S
Beschikbaar
Head Gravity Series

Head Graphene 360 + Gravity S

Head
234249
€ 94,90
De Head Graphene 360+ Gravity S is afkomstig uit de nieuwe Gravity serie van Head. Deze serie is uiterst geschikt voor een brede groep spelers die op zoek zijn naar de nodige power. Het racket heeft een zeer modern uiterlijk, met aan de voorzijde een mintgroene kleur, en aan de achterzijde een zalmroze kleur!

Head Gravity serie is een racket geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een power racket. Onder andere Alexander Zverev speelt met dit racket! . De nieuwe Gravity serie is de eerste racket serie die beschikt over het Graphene 360+ materiaal. Dit racket biedt uitstekende mix van power en een optimaal gevoel.

Head Speed specificaties

Head graphene 360+ Gravity MP is het meest allround racket uit de serie. Het Graphene 360+ materiaal zorgt voor een uitstekende demping van vervelende trillingen. Vergeleken met de 360+ Gravity Tour is de Speed MP lichter en flexibeler. Head Graphene 360+ Gravity S is een wat lichter racket, zeer geschikt voor de beginnende speler die wil doorgroeien. Head Graphene 360+ Gravity Tour heeft een fijnmazig bespanpatroon 18/20 dat er voor zorgt dat je heel veel sturing aan de bal kan geven. Met dit frame heb je enorm veel controle. 

Voldoen de specificaties van de Head Gravity serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Head Radical serie voor meer controle en power, de Prestige serie voor controle, de Instinct serie voor een recreatief racket met power en controle of de Extreme serie voor controle en spin.

Head Gravity kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Head Gravity serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Head Gravity morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Gripmaat

Gripmaat

Bladgrootte

Bladgrootte

Bespannen vanuit fabriek

Bespannen vanuit fabriek

Snarenpatroon

Snarenpatroon

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken