Wilson Ultra Series


Wilson Ultra serie is de opvolger van de Juice serie. Rackets uit deze serie zijn veelzijdig en breed inzetbaar.

Wilson Ultra specificaties

Wilson Ultra 100 is de opvolger van de Juice 100. Dit beschikt door kleine veranderingen over een betere mix van controle en power. Wilson Ultra 100 is geschikt voor spelers die gemakkelijk met veel balsnelheid en power vanaf de baseline willen spelen. Ook is in deze lijn de Wilson Ultra 100 L is het lichtere racket uit deze serie en biedt de beste combinatie van power en controle. Het racket is zeer armvriendelijk en biedt zowel power als spin. De Wilson Ultra Tour is het tourracket uit deze serie. Dit racket is uiterst geschikt voor de wedstrijdspeler die op zoek is naar een goede mix tussen controle en power! 

Voldoen de specificaties van de Wilson Pro Staff serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Wilson Burn serie voor meer controle en power, Wilson Pro Staff serie voor meer controle of de Wilson Burn serie voor meer spin en power.

Wilson Ultra kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Wilson Ultra serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Wilson Ultra tennisracket morgen al in huis!

 

Product toegevoegd om te vergelijken