Head Prestige Series


Head Prestige serie kenmerkt zich door uitstekende controle en nauwkeurigheid. Tevens bieden de rackets uit deze lijn topspin. De Head Prestige serie bestaat uit verschillende nieuwe rackets. 

Head Prestige specificaties

Head Graphene Touch prestige Pro is het zwaarste racket uit de serie welke techniek vraagt van de speler. Dit racket is geschikt voor de gevorderde wedstrijdspeler. Head Graphene Touch Prestige MP biedt meer controle en topspin. Head Graphene Touch Prestige Tour is een lichter racket dat controle bied en ook geschikt is voor sterkere dames of de betere jeugdige wedstrijdspeler. Head Graphene Touch Prestige PWR is het lichtste racket uit de Prestige serie. Dit racket is geschikt voor recreatieve spelers die op zoek zijn naar een licht controle racket.

Voldoen de specificaties van de Head Prestige serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Head Radical serie voor meer controle en power, de Speed serie voor meer power dan controle, de Instinct serie voor een recreatief racket met power en de Extreme serie voor controle en spin.

Head Prestige kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Head Prestige serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Head Prestige morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken