Wilson Blade Series


Wilson heeft een aantal series welke erg geliefd zijn onder de toptennissers. De Blade serie wordt bespeeld door onder andere Serena en Venus Williams en Milos Raonic. Binnen de Blade serie zijn er een aantal varianten zodat iedereen een geschikt racket kan kopen.

Wilson Blade specificaties

Wilson Blade 98 CV is er in twee varianten, met een snaren patroon van 18*20 en 16*19 Dit racket is geschikt voor een speler met meer techniek die op zoek is naar de perfecte balans tussen power en controle. In tegenstelling tot de Wilson Blade 98 biedt de Wilson Blade 98S CV meer spin dan power. De Wilson Blade 104 CV is lichter van gewicht. Dit racket is speciaal ontworpen voor agressieve spelers die het liefst vanaf de baseline spelen, een ideaal racket met controle én power.

Voldoen de specificaties van de Wilson Blade serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Wilson Pro Staff serie voor meer controle of de Wilson Burn serie voor meer spin en power.

Wilson Blade kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Wilson Blade serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Wilson Blade morgen al in huis!

 

Product toegevoegd om te vergelijken