Artikel niet naar wens?

Uiteraard kun je alle bestelde producten bij ons ruilen of retourneren mits de producten ongebruikt zijn. Tennis -en padelrackets dienen nieuw en ongebruikt geretourneerd te worden. (Je kunt nieuwe rackets dus niet uitproberen en indien ze niet bevallen retourneren!) Ook het plastic moet om het handvat zitten.

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Het product kan alleen ongebruikt (en indien mogelijk in originele verpakking) geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

ONGEFRANKEERDE ZENDINGEN WORDEN TEN ALLE TIJDEN DOOR ONS GEWEIGERD!

Het meest eenvoudig is het om te retourneren via ons retourportaal https://kctennis.shipping-portal.com maar je kan de retour ook in eigen beheer afhandelen.

Als je de retour in eigen beheer afhandelt dan wordt het volledige bedrag aan je terug gestort; ook de eventueel berekende verzendkosten bij de heen-zending. (Je betaalt dan zelf de kosten van het terugsturen). Bij de zending heb je een factuur ontvangen die je kan gebruiken als retourformulier. Ben je deze kwijt dan kan je het retourformulier hiernaast/hieronder downloaden.

Je kan het artikel retour sturen naar:

KCtennis & padel Retouren
Kruisstraat 28
5341HD Oss

Retourneren via ons retourportaal:

Retourneren is vanaf nu nog makkelijker met ons eigen Retourportaal. Bij retourgoederen wordt het betaalde bedrag aan de klant overgemaakt minus de kosten voor het retourneren. De retourkosten bedragen €5,00 per retour. Print makkelijk en snel een gratis retourlabel, de retourkosten zullen achteraf in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag. Je hoeft dus niets te betalen bij de afgifte, we rekenen achteraf een klein bedrag voor de retourzending. Dit betreft alleen een gedeelte van de kosten voor het verzenden, we rekenen geen extra administratieve kosten. Hierin komen wij de klant tegemoet, wanneer de klant zelf een retourzending moet betalen zijn de kosten doorgaans hoger. Als dank voor je vertrouwen in KCtennis.nl betalen wij een deel van de retourkosten en betaal je dus maar een klein bedrag voor het retourneren van je bestelling.

Stappenplan Retourneren via retour portaal

1. Ga naar: https://kctennis.shipping-portal.com

2a. Zoek de zending die geretourneerd moet worden aan de hand van de postcode en het ’tracking nummer’ (track & trace nummer) van de zending.

2b. Zoek de mail met het onderwerp: jouw order is bezorgd. In deze mail vind je een rechtstreekse link naar het retourportaal.

3. Als deze gegevens zijn ingevuld kom je in het volgende scherm. In deze stap geef je de reden van retour aan. Vervolgens klik je op “methode van terugbetaling”

4. In het volgende scherm kan je aangeven hoe je terugbetaald wil worden.
Klik voor volgens op “kies hoe je je bestelling retour wilt sturen.

5. Je kan op 2 verschillende manieren het pakket retourneren.

  • Dit kan door het pakket af te geven bij een afleverpunt. Aan de hand van je postcode is het dichtstbijzijnde afleverpunt al voorgeselecteerd. Wil je een andere locatie dan kan je dit nog wijzigen (Kosten €5,00)
  • Of door het pakket bij ons in de winkel in Oss (Noord Brabant) zelf af te geven (Gratis)

Vink de manier aan die je wil gebruiken en klik op “ga naar overzicht”

6. Je bent nu bijna klaar met het indienen van de retour. Je krijgt nu nog een overzicht te zien van de retour details. Controller of alles klopt en klik op “Bevestigen”

7. Je kunt nu het retour label downloaden, op het retour pakket plakken en uitprinten. Je levert het pakket in bij het gekozen afleverpunt.

8. Na ontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus de retourkosten teruggestort. Wij proberen dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour te doen.

Retourvoorwaarden:

Een retour dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • de retourzending is inclusief oorspronkelijke pakbon/factuur en bijgesloten retourformulier
  • de artikelen zijn schoon en compleet
  • de artikelen zijn niet gebruikt, gedragen, gewassen, aangepast of beschadigd (dit geld niet voor testrackets)
  • de artikelen bevinden zich in een toestand die overeenkomt met normaal pasgebruik – zoals je in een reguliere winkel zou passen
  • de artikelen zijn verpakt in de originele, onbeschadigde verpakking
  • de artikelen zijn voorzien van (eventueel) meegeleverde schoenendozen
  • alle originele labels en kaartjes zijn nog aan het artikel bevestigd

Verkeerd artikel ontvangen?

Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft. Mocht u per ongeluk een verkeerd artikel hebben ontvangen, dan kunt u het retour sturen (maximale termijn is twee maanden). De kosten van het retour sturen zullen door ons worden gecompenseerd! Neem contact met ons op voor een retourlabel (0412-760092 of info@kctennis.nl).

Retourformulier

Retourformulier downloaden

Voeg dit formulier toe aan uw retourzending.

Voorbeeld retourformulier
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken