Babolat tennisballen


Babolat is een welbekend Frans merk dat door KCtennis onder andere vertegenwoordigt wordt in schoenen, rackets, snaren, tassen en tennisballen. KCtennis verkoop verschillende soorten tennisballen van Babolat. Zo bieden wij gasgevulde en drukloze ballen aan. Ben je op zoek naar een gasgevulde bal? kijk dan eens bij de Babolat Team 4 pack.
Een goede drukloze optie is de Babolat omni 3 bal. Zoekt u ballen voor een toernooi of competitie? Wij verkopen Babolat ballen ook in grotere getallen/dozen.
Heeft u een vraag over een van de Babolat tennisballen of wil u ballen inkopen voor een toernooi/competitie? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, we helpen u graag.

Babolat tennisballen kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Babolat tennisballen kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je tennisballen Babolat voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale tennisbal Babolat morgen al in huis! Heb je liever een ander merk tennisballen? Wij hebben ook tennisballen van onder andere Tretorn, Wilson en Dunlop.

Product toegevoegd om te vergelijken