Dunlop padelrackets

Dunlop Galactica Light Black/Orange
Beschikbaar
Dunlop padelrackets

Dunlop Galactica Light Black/Orange

Dunlop
045566301413
€ 169,95
Dunlop Galactica Light Black/Orange is een fijn racket uit de collectie van Dunlop. Dunlop Galactica Light Black/Orange is het lichtste padelracket in de lijn met zijn 355 gram. Dankzij het ronde oversized blad voorziet Dunlop Galactica Light Black/Orange je van optimale controle, wendbaarheid en allround performance. Daarnaast beschikt dit racket over...
Dunlop Speed Control Black/Green
Beschikbaar
Dunlop padelrackets

Dunlop Speed Control Black/Green

Dunlop
045566301451
€ 99,95
Dunlop Speed Control Black/Green is een fijn racket uit de collectie van Dunlop. Dunlop Speed Control Black/Green is het perfecte racket voor de gemiddelde speler die op zoek is naar power, controle en comfort. De kern van dit padelracket bestaat uit 3-laags glass fiber gecombineerd met EVA rubber, voor optimaal comfort en power. Dankzij de V-Holes...
Dunlop Padel Gravity Junior
Beschikbaar
Dunlop padelrackets

Dunlop Padel Gravity Junior

Dunlop
537368736864
€ 59,95
De Dunlop Padel Gravity Junior is een racket uit de serie Padelrackets van Dunlop. Dit racket is uiterst geschikt voor jeugdspelers die op zoek zijn naar een zeer manouvreerbaar padelracket.

Onder dit kopje vind je alle Dunlop padelrackets die KCtennis aanbiedt. KCtennis heeft voor ieder wat wils, zowel de beginnende padelspeler als de gevorderde padelspeler kan hier terecht voor een geschikt racket. De Padel Omega Pro rackets van Dunlop zijn uitermate geschikt voor de beginnende padelspeler die kennis wil maken met de sport. De Sting rackets en de Boost Eclipse zijn geschikt voor de gemiddelde speler die een kwalitatief goed racket wil hebben. Tot slot zijn de padel inferno graphene en de padel inferno elite voorbeelden van rackets voor de gevorderde padelspeler.

Bestel je jouw padelracket voor 17:00, dan is hij morgen in huis! Bestel je boven de 50 euro, dan krijg je de verzendkosten van ons cadeau.

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Niveau Speler

Niveau Speler

Gewicht

Gewicht

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken