Head Extreme Series


Head Extreme serie is geschikt voor spelers die graag met spin spelen en willen beschikken over controle. Topspelers als Richard Casquet en Mikhail Youzhny spelen met rackets uit deze serie. De Head Extreme serie bestaat onder andere uit de Head Graphene 360 Extreme MP  Head Graphene 360 Extreme S en de Head Graphene 360 Extreme Pro

Head Extreme Specificaties

Head Graphene 360 Extreme Pro is geschikt voor wedstrijdspelers die op zoek zijn naar een zwaarder racket met controle. Head Graphene Extreme Pro is en racket voor spelers die graag agressief spelen vanaf de baseline. Dit racket biedt dan ook veel power. Head Graphene Extreme MP is de variant die geschikt is voor recreatieve spelers die op zoek zijn naar een middelzwaar racket met controle en spin. Daarnaast biedt de Head Graphene 360 Extreme S dezelfde combinatie van power en spin, alleen is het racket wat lichter, waardoor het racket makkelijker hanteerbaar is.

Voldoen de specificaties van de Head Instinct serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Head Radical serie voor meer controle en power, de Prestige serie voor controle, de Speed serie voor power of de Instinct serie voor power en controle.

Head Extreme kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Head Extreme serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Head Extreme morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken