Head Extreme Series

Head Extreme Tennisracket kopen? KCtennis - Scherpe prijzen
Head Graphene 360 Extreme MP
Beschikbaar
Head Extreme Series

Head Graphene 360 Extreme MP

Head
236118
€ 149,90
De Head Graphene 360 Extreme MP is afkomstig uit de Extreme serie van Head. Deze serie is ontworpen voor spelers met een aanvallende speelstijl die veel gevoel en spin in de bal meegeven. Deze variant zit met zijn 300 gram in het middengewicht van deze serie. De MP variant biedt extreme spin en power voor de aanvallende wedstrijdspeler.
Head Graphene 360 Extreme Pro
Beschikbaar
Head Extreme Series

Head Graphene 360 Extreme Pro

Head
236108
€ 164,90
De Head Graphene 360 Extreme Pro is afkomstig uit de Extreme serie van Head. Deze serie is ontworpen voor spelers met een aanvallende speelstijl die veel gevoel en spin in de bal meegeven. De Pro variant is met zijn 310 gram het zwaarste racket in deze serie. Dit racket biedt de meeste power en spin aan de wedstrijdspeler die een aanvallende speelstijl...
Head Graphene 360 Extreme S
Beschikbaar
Head Extreme Series

Head Graphene 360 Extreme S

Head
236128
€ 134,90
De Head Graphene 360 Extreme S is afkomstig uit de Extreme serie van Head. Deze serie is ontworpen voor spelers met een aanvallende speelstijl die veel gevoel en spin in de bal meegeven. De S variant van dit racket biedt dezelfde combinatie van extreme spin en power als de Pro en MP, maar is met zijn 280 gram wat lichter dan deze modellen. Dit maakt het...
Head Graphene Touch Extreme MP
Beschikbaar
Tennisrackets

Head Graphene Touch Extreme MP

Head
232207-U2
€ 129,95
Head Graphene Touch Extreme MP is een mooi racket uit de extreme serie van Head. De nieuwe extreme serie is ontworpen voor de aanvallende speler die graag speelt met veel spin en controle. Head Graphene Touch Extreme MP beschikt over 's werelds lichtste en sterkste materiaal: het Graphene Touch materiaal. Head Graphene Touch Extreme MP is het meest...

Head Extreme serie is geschikt voor spelers die graag met spin spelen en willen beschikken over controle. Topspelers als Richard Casquet en Mikhail Youzhny spelen met rackets uit deze serie. De Head Extreme serie bestaat onder andere uit de Head Graphene Touch Extreme MP  Head Graphene Touch Extreme S en de Head Graphene XT Extreme MPA.

Head Extreme Specificaties

Head XT Extreme Pro is geschikt voor wedstrijdspelers die op zoek zijn naar een zwaarder racket met controle. Head Graphene Extreme Pro is en racket voor spelers die graag agressief spelen vanaf de baseline. Dit racket biedt dan ook veel power. Head Graphene Extreme MPA is de variant die geschikt is voor recreatieve spelers die op zoek zijn naar een middelzwaar racket met controle en spin.

Voldoen de specificaties van de Head Instinct serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Head Radical serie voor meer controle en power, de Prestige serie voor controle, de Speed serie voor power of de Instinct serie voor power en controle.

Head Extreme kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Head Extreme serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Head Extreme morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Gripmaat

Gripmaat

Gewicht (zonder bespanning)

Gewicht (zonder bespanning)

Balanspunt (zonder bespanning)

Balanspunt (zonder bespanning)

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken