Mizuno damesschoenen


Mizuno is een groot sportmerk opgericht door de broers Rihachi en Rizo in Osaka, Japan. Het merk richt zich in Nederland vooral op atletiek, golf en voetbal, maar ook voor tennisschoenen kan je bij Mizuno terecht!

Eigenschappen van Mizuno tennisschoenen voor dames

Mizuno tennisschoenen kenmerken zich aan hun grip, wendbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast is het lichte gewicht van de schoen ook een welbekende eigenschap. Het merk houdt van een kleurrijke schoen, wat goed terug te zien is in de modellen.

Soorten Mizuno dames tennisschoenen

KCtennis biedt drie verschillende kleurstellingen aan voor de Mizuno Wave Exceed 3. Twee van de drie schoenen zijn lekker fel en kleurrijk, het andere model combineert wit en blauw kleuren voor een wat rustigere uitstraling, Mizuno heeft voor ieder wat wils! De schoenen hebben een visgraat profiel, wat ze uiterst geschikt maakt voor kunstgras en gravel.

Mizuno tennisschoenen dames kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Mizuno tennisschoenen dames kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Mizuno schoenen dames voor 17.00 uur besteld? Dan zijn jouw ideale Mizuno dames tennisschoenen morgen al in huis! Vind je geen geschikte Mizuno tennisschoenen dames, kijk dan bij tennisschoenen dames voor jouw perfecte paar tennisschoenen.

Product toegevoegd om te vergelijken