Adidas padelrackets

Adidas SUPERNOVA WM 1.8
Beschikbaar
Adidas padelrackets

Adidas SUPERNOVA WM 1.8

Adidas
8436548242022
€ 114,90
Adidas Adidas SUPERNOVA WM 1.8 wordt ook wel gezien als een damesracket en voor de beginners binnen de Padel sport. Door het lage gewicht in combinatie met de ronde vorm van het racket is het een echte aanrader voor de vrouwen. In dit racket zit de 'sweetspot' in het midden van het racket. Dat is de plek waar je bal het beste kunt raken. De toegepaste...
Adidas Carbon CRTL 1.8 Padelracket Black/Green
Beschikbaar
Adidas padelrackets

Adidas Carbon CRTL 1.8 Padelracket Black/Green

Adidas
8436548241995
€ 179,95
Adidas Carbon CRTL 1.8 Padelracket Black/Green is een aanrader voor de mensen die al iets meer ervaren zijn in de sport. Het racket is het meest geschikt voor aanvallende spelers.  Het blad van het rackets is uitgerust met het power groove systeem, waardoor je met meer kracht aanvallende ballen kan spelen. Er zijn verschillende vormen rackets in de...

Onder dit kopje vind je alle Adidas padelrackets die KCtennis aanbiedt. Naast tenniskleding, schoenen en tassen verkoopt Adidas ook padelrackets. KCtennis biedt een aantal rackets aan tussen de 80 en 180 euro. Het Adidas SUPERNOVA WM 1.8 is bijvoorbeeld zeer geschikt voor vrouwen die net beginnen met de padelsport. De Padel V5 is met zijn druppelvorm een geschikt racket voor de beginnende padelspeler die al wat ervaring heeft met bijvoorbeeld tennis. Tot slot is het Adidas Carbon CRTL racket een prima racket voor de gemiddelde padelspeler.
Heb je een vraag over padel of een van de artikelen die wij verkopen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, we helpen je graag.

Heb je jouw ideale padelracket voor 17:00 besteld? Dan is hij morgen bij je in huis! Bestel je boven de 50 euro? dan krijg je de verzendkosten van ons cadeau.

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Gewicht

Gewicht

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken