Wilson Clash Series


De wilson Clash serie is de nieuwste serie van Wilson. Deze serie biedt een optimale balans tussen power en controle, waardoor het voor een brede groep spelers een geschikt racket kan zijn. 

Wilson Clash specificaties

Wilson Clash beschikt over een aantal uitvoeringen. Zo is er de Wilson Clash 98. Een racket dat uiterst geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar een racket met ontzettend veel controle en power. Ook is er de Wilson Clash 100L, dit racket is wat lichter dan de Clash 98. Hierdoor is het racket geschikt voor spelers die op zoek zijn een makkelijke zwaai en makkelijk controle aan de bal mee willen geven. Ook is er nog de Wilson Clash Tour, Dit racket is uiterst geschikt voor wedstrijdspelers. Dit racket vraagt de nodige techniek van de speler. Maar in ruil hiervoor biedt dit racket een ongeëvenaard gevoel. 

Voldoen de specificaties van de Wilson Clash serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Wilson Pro Staff serie voor meer controle of de Wilson Burn serie voor meer spin en power.

Wilson Clash kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Wilson Clash serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Wilson Clash morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken