Babolat herenschoenen


Babolat is het meest bekend van haar kwalitatieve tennisrackets en tennissnaren. Ook de tennisschoenen van Babolat zijn kwalitatief erg goed. De materialen die gebruikt zijn voor de buitenzolen van de Babolat tennisschoenen zijn afkomstig van de Michelin fabriek. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor het maken van autobanden, door het gebruik van deze materialen in de tennisschoenen maakt Babolat tennisschoenen erg slijtvast.

Eigenschappen van Babolat tennisschoenen voor heren

Babolat tennisschoenen maken gebruik van een omnicourt profiel waardoor de tennisschoenen geschikt zijn voor het spelen op kunstgras en gravel. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Foot Belt Technologie wat zorgt voor extra ondersteuning en een optimale pasvorm. De pasvorm van Babolat heren tennisschoenen is iets smaller waardoor deze schoen geschikt is voor tennissers met een smallere voet.

Soorten Babolat heren tennisschoenen

Babolat heeft twee belangrijke lijnen uitgebracht: de Propulse lijn en de Jet. De Jet tennisschoenen zijn een van de lichtste tennisschoenen die op de markt zijn gebracht door Babolat. Babolat heren tennisschoenen zijn er vanaf maat 42. Vind je jouw maat niet meer op de website? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij kijken of we jouw maat kunnen bestellen.

Babolat tennisschoenen heren kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Babolat heren tennisschoenen kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Babolat tennisschoenen heren voor 17.00 uur besteld? Dan zijn jouw ideale Babolat heren tennisschoenen morgen al in huis! Vind je geen geschikte Babolat heren tennisschoenen, kijk dan bij tennisschoenen heren voor jouw perfecte paar tennisschoenen.

Product toegevoegd om te vergelijken