Sportastic tennistassen

Sportastic Big Bag Raptor
Beschikbaar
Sportastic tennistassen

Sportastic Big Bag Raptor

Sportastic
SPT003
€ 59,90
De Sportastic Big Bag Raptor heeft een speciaal zak voor de vuile was of voor andere kleding. De Sportastic Big Bag Raptor is uitgerust met in totaal drie grote vakken voor 6-8 rackets. Twee van de drie grote vakken zijn gevoerd met thermogard dat alles koel en droog houdt. Aan de buitenzijde een handig accessoirevak. aan de onderzijde is een schoenenvak....

Functionaliteiten van een Sportastic tennistas

Een Sportastic tennistas is er in verschillende soorten en maten.

Soorten Sportastic tennistassen (materialen)

DeSportastic  tennistassen bestaan uit verschillende hoofdcompartimenten, waarvan sommigen zijn voorzien van thermomateriaal. Op deze manier blijft de bespanning van het racket optimaal houdbaar. Daarnaast zit er in sommige tassen van Sportastic een apart schoenenvak zodat u deze apart kunt opbergen.

Sportastic tennistas kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig een tennistas Sportastic kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Sportastic tennistas voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale tennistas Head morgen al in huis! Vind je geen geschikte tennistas bij het merk Sportastic of zoek je een andere tennistas? KCtennis.nl heeft meerdere merken tennistassen zoals een Wilson tennis rugzak of Babolat tennistas.

Filteren op

Prijs

Prijs

-
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken