Wilson padelrackets

Wilson Striker Padel
Beschikbaar
Wilson padelrackets

Wilson Striker Padel

Wilson
887768722463
€ 64,95
Wilson Striker Padel is een racket uit de serie Padelrackets van Wilson. Begin je net met padel en ben je op zoek naar een hanteerbaar padelracket? Dan is dit racket de perfecte keuze! Het racketblad heeft een ronde vorm, de sweetspot is dus vrij groot, waardoor je vaker goede ballen slaat. Het gewicht van 360 gram zorgt voor een goede combinatie van...

Onder dit kopje vind je alle Wilson padelrackets die KCtennis aanbiedt. KCtennis heeft voor ieder wat wils, zowel de beginnende speler als de gevorderde speler kunnen bij ons terecht voor een geschikt padelracket. Wilson Striker Padel is een geschikt racket voor de beginnende speler die kennis wil maken met de padelsport. Ben je al wat meer ervaren met de padelsport en wil je een kwalitatief goed racket waarin je kan doorgroeien? Kies dan voor de Wilson Carbon Force Smart.

Heb je een vraag over padel of over een van onze artikelen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Heb je jouw padel racket voor 17:00 besteld? Dan is jouw ideale racket morgen in huis. Bestel je voor boven de 50 euro? Dan geven wij de verzendkosten cadeau!

Filteren op

Prijs

Prijs

-
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken