Wilson herenschoenen


Wilson is een bekend merk in de tenniswereld. Naast tennisrackets, tennisballen en tenniskleding heeft Wilson ook duurzame tennisschoenen. Wilson heren tennisschoenen heeft twee grote lijnen, Wilson Rush Pro 2.0 en de Wilson Kaos lijn. Naast heren tennisschoenen heeft dit merk ook Wilson dames tennisschoenen.

Eigenschappen van Wilson tennisschoenen voor heren

Wilson heren tennisschoenen kenmerken zich door de bredere pasvorm aan de voorvoet en een smallere pasvorm bij de hak. De tennisschoenen beschikken over een comfortabele pasvorm en is licht van gewicht waardoor je wendbaar bent op de tennisbaan. Wilson tennisschoenen beschikken over een visgraat profiel waardoor de tennisschoen geschikt is voor het spelen op zowel kunstgras-, gravel- en smashcourtbanen.   

Soorten Wilson heren tennisschoenen

Wilson heren tennisschoenen beschikken over de Endofit full-constructie die ervoor zorgt dat de pasvorm en het comfort van de tennisschoenen verbetert. De tussenzool bevat extra demping in de hiel wat zorgt voor een hogere ondersteuning van de voorvoet. KCtennis heeft Wilson tennisschoenen vanaf maat 42 tot schoenmaat 46. Vind je jouw maat niet meer op de website? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij kijken of we jouw maat kunnen bestellen.

Wilson tennisschoenen heren kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Wilson heren tennisschoenen kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Wilson tennisschoenen heren voor 17.00 uur besteld? Dan zijn jouw ideale Wilson heren tennisschoenen morgen al in huis! Vind je geen geschikte Wilson heren tennisschoenen, kijk dan bij tennisschoenen heren voor jouw perfecte paar tennisschoenen.

Product toegevoegd om te vergelijken