Padel Grips

Babolat Syntec Grip Padel
Beschikbaar
Babolat Padelgrips

Babolat Syntec Grip Padel

Babolat
€ 4,95
Babolat Syntec Grip Padel is een fijne overgrip speciaal voor padelrackets. Babolat Syntec Grip Padel heeft een comfortabel gevoel en is gemaakt van duurzame stoffen voor een optimale absorptie van transpiratievocht.De gripjes worden los verkocht, u heeft keuze uit een oranje en witte kleur. 
Babolat Syntec Grip Padel 30 stuks
Beschikbaar
Babolat Padelgrips

Babolat Syntec Grip Padel 30 stuks

Babolat
3324921705781
€ 148,95
Babolat Syntec Grip Padel is een fijne overgrip speciaal voor padelrackets. Babolat Syntec Grip Padel heeft een comfortabel gevoel en is gemaakt van duurzame stoffen voor een optimale absorptie van transpiratievocht.De gripjes worden per pot verkocht, de pot bestaat uit oranje en witte gripjes, in totaal 30 stuks.

Onder dit kopje vind je alle padelgrips die KCtennis verkoopt. Is je grip aan vervanging toe? dan ben je hier op de juiste pagina. KCtennis verkoopt de Syntec grip van Babolat los en in een verpakking van 30 stuks. De grips zijn gemaakt van duurzaam materiaal voor een optimale absorptie van transpiratievocht. Heb je een vraag over padel of een van de artikelen die wij verkopen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Heb je jouw padelgrips voor 17:00 besteld? Dan zijn ze morgen bij je in huis. Bestel je voor meer dan 50 euro? dan krijg je de verzendkosten van ons cadeau.

Filteren op

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken