Babolat Pure Aero Series


Babolat Pure Aero Serie is de geliefde serie van Rafael Nadal. De rackets in deze serie bieden je power en spin, het wapen van Rafael Nadal. Het typische aan de Pure Aero Serie is dat de behuizing van het frame bij het hart van het racket driehoekig is. Deze vorm geeft minder luchtweerstand bij het zwaaien van het racket ten opzichte van een gewoon racket, wat ervoor zorgt dat het racket gemakkelijk te manoeuvreren is en je met meer spin kan spelen.

Babolat Pure Aero specificaties

Binnen de Babolat Pure Aero serie is er voor ieder wat wils: de Lite variant is geschikt voor dames en kinderen die opzoek zijn naar een lichter racket en comfort. De Babolat Pure Aero Team is geschikt voor heren die op zoek zijn naar een zwaarder racket met power. Ook is er de Babolat Pure Aero Tour, de Tour variant is wat zwaarder dan de normale Babolat Pure Aero. Hierdoor bevat het racket nog meer power. Wil jij hetzelfde racket hebben als Rafael Nadal? Ga dan voor de Babolat Pure Aero Rafa!

Voldoen de specificaties van de Babolat Pure Aero serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Drive serie voor meer power en comfort, de Babolat Pure Strike serie voor een stijf racket met controle, of de Babolat boost serie voor beginnende spelers. 

Babolat Pure Aero kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Pure Aero serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Pure Aero morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken