Prince Tour Textreme Series

Prince Tour 95 TeXtreme
Beschikbaar
Tennisrackets

Prince Tour 95 TeXtreme

Prince
7T40M505
€ 134,90
Prince Tour 95 TeXtreme is een racket uit de Tour serie van Prince. Het racket zorgt voor veel balsnelheid en extra power.Prince Tour 95 TeXtreme  weegt 320 gram en vraagt techniek van de speler, maar geeft hier veel controle en balsnelheid voor terug. In dit racket is de TeXtreme Technologie toegepast, wat bestaat uit heel licht materiaal met carbon...
Prince Tour 100P TeXtreme
Beschikbaar
Tennisrackets

Prince Tour 100P TeXtreme

Prince
7T42M505
€ 159,90
Prince Tour 100P TeXtreme is een racket uit de Tour serie van Prince. Het racket zorgt voor veel stabiliteit, controle en balsnelheid. Prince Tour 100P TeXtreme weegt 326 gram en vraagt techniek van de speler, maar geeft hier veel controle en balsnelheid voor terug. In dit racket is de TeXtreme Technologie toegepast, wat bestaat uit heel licht materiaal...

Prince Tour TeXtreme serie bevat rackets voor echte wedstrijdspelers die op zoek zijn naar controle en balgevoel. De gebruikte TeXtreme technologie zorgt ervoor dat het stabiele wedstrijdframes zijn. Deze racket serie van Prince is geschikt voor spelers met een volle swing en biedt veel spin, controle en genoeg power.

Prince Tour TeXtreme serie specificaties

Prince Tour TeXtreme 100P is een zwaarder racket wat techniek vraagt van de speller. Dit racket geeft hier wel veel controle en balsnelheid voor terug, wat geschikt is voor zowel de beginnende als gevorderde spelers. Prince Tour 95 TeXtreme is iets lichter dan de Prince Tour TeXtreme 100P en geeft veel controle en balsnelheid. Dankzij het open snaren patroon van 16x19 biedt dit racket veel spin.

Voldoen de specificaties van de Prince Tour TeXtreme serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Prince Warrior Textreme Serie , Prince Premier Texteme Serie speciaal voor mensen met een korte achterzwaai, Prince Lightning Serie een licht, snel racket met veel power of de Prince Beast serie is zeer armvriendelijk en geeft veel power.

Prince Tour TeXtreme kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Prince Tour TeXtreme serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Prince Tour TeXtreme tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Gripmaat

Gripmaat

Gewicht (zonder bespanning)

Gewicht (zonder bespanning)

Bladgrootte

Bladgrootte

Snarenpatroon

Snarenpatroon

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken