Prince Tour Textreme Series


Prince Tour TeXtreme serie bevat rackets voor echte wedstrijdspelers die op zoek zijn naar controle en balgevoel. De gebruikte TeXtreme technologie zorgt ervoor dat het stabiele wedstrijdframes zijn. Deze racket serie van Prince is geschikt voor spelers met een volle swing en biedt veel spin, controle en genoeg power.

Prince Tour TeXtreme serie specificaties

Prince Tour TeXtreme 100P is een zwaarder racket wat techniek vraagt van de speller. Dit racket geeft hier wel veel controle en balsnelheid voor terug, wat geschikt is voor zowel de beginnende als gevorderde spelers. Prince Tour 95 TeXtreme is iets lichter dan de Prince Tour TeXtreme 100P en geeft veel controle en balsnelheid. Dankzij het open snaren patroon van 16x19 biedt dit racket veel spin.

Voldoen de specificaties van de Prince Tour TeXtreme serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Prince Warrior Textreme Serie , Prince Premier Texteme Serie speciaal voor mensen met een korte achterzwaai, Prince Lightning Serie een licht, snel racket met veel power of de Prince Beast serie is zeer armvriendelijk en geeft veel power.

Prince Tour TeXtreme kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Prince Tour TeXtreme serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Prince Tour TeXtreme tennisracket morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken