Dunlop Sets

Dunlop Revolution NT Black Yellow
Beschikbaar
Dunlop Sets

Dunlop Revolution NT Black Yellow

Dunlop
5013317157652
€ 14,90
Dunlop Revolution NT Set Black Yellow is speciaal voor de NT rackets ontwikkeld. Een speciale coating zorgt ervoor, dat de NT snaren in het bespannen NT racket de eerste 12 speeluren helemaal niet verschuiven en daarna lange tijd hun premium eigenschap behouden.
Dunlop NT Max Plus
Beschikbaar
Dunlop Sets

Dunlop NT Max Plus

Dunlop
624803
€ 9,90
De Dunlop NT Max Plus 12M Set is een snaar die zowel power als controle bevat. De snaar heeft een unieke coating die er voor zorgt dat de spanning op de snaren nauwelijks terugloopt en zorgt hiermee voor een meer consistente performance. Mede door deze structuur garandeert deze snaar meer bal controle en versnelling. De microstructuur van de snaar is erg...
Dunlop NT Hybrid Orange+
Beschikbaar
Dunlop Sets

Dunlop NT Hybrid Orange+

Dunlop
624784
€ 14,95
De Dunlop NT Hybrid Orange+ is een hybrid snaar die geschikt is voor spelers die op zoek zijn naar power en spin. Door de unieke coating om de snaar die zorgt voor een behouding van de spanning. De 7 zijdige polyester lengtesnaar biedt een zeer hoge spinpotentie. Terwijl de lengtesnaar meer power en controle biedt.
Dunlop NT Touch
Beschikbaar
Dunlop Sets

Dunlop NT Touch

Dunlop
5013317751751
€ 15,90
De NT Touch is een Multifilament Premium snaar met een uitzonderlijk hoge elasticiteit. Anders dan de Hybrid bestaat de Touch namelijk uit een bundel in een lengte gewikkelde multifilamenten. Dit zorgt voor de elasticiteit en dat zorgt voor maximaal comfort en maximale armvriendelijkheid. Ook deze snaar heeft een speciale coating die de multifilamenten
Dunlop Silk Set
Beschikbaar
Dunlop Sets

Dunlop Silk Set

Dunlop
624821
€ 9,95
De Dunlop Silk snaar biedt ontzettend veel power en comfort. Deze snaar maakt gebruik van Thermo Elastic PU fibers om de snaar zeer comfortabel te maken en weinig druk op de arm te leggen.

Snaren van Dunlop

In ons assortiment Dunlop Tennissnaren bevindt zich onder andere de Dunlop NT Max Plus snaar. Deze snaar bevat zowel power als controle. De snaar heeft een unieke coating wat er voor zorgt dat de spanning op de snaren nauwelijks terugloopt. Ook is deze snaar zeer toegankelijk voor het spelen van spin. Daarnaast heeft KCtennis ook de Dunlop Black Widow snaar. Deze snaar is uiterst geschikt voor aanvallende spelers die graag veel spin meegeven aan de bal. Deze snaar is 7-hoekig wat zorgt voor ongekende ball-bite.

Dunlop tennissnaren kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Dunlop Tennissnaren kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Dunlop Tennissnaar voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale Dunlop Tennissnaar morgen al in huis!

Vind je geen geschikte tennissnaar bij het merk Dunlop? KCtennis.nl heeft meerdere merken tennissnaren zoals een Dunlop Tennissnaar of Babolat tennissnaar.

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken