Solinco Sets

Solinco Tour Bite
Beschikbaar
Solinco Sets

Solinco Tour Bite

Solinco
192000
€ 11,90
Solinco Tour Bite is de perfecte snaar voor spelers met lange, snelle slagen! De co- polyester snaar zorgt voor een combinatie van precisie en spin.  Daarnaast zorgt de structuur van de snaar voor optimale controle en een hoge grip op de bal. Solinco Tour Bite biedt controle waar de snelheden van de slagen hoog zijn.
Solinco Tour Bite Soft
Beschikbaar
Solinco Sets

Solinco Tour Bite Soft

Solinco
1920057
€ 11,90
Solinco Tour Bite Soft (set) is de perfecte snaar voor zowel gemiddelde als gevorderde spelers! Voor een polyester snaar is de Solinco Tour Bite Soft (set)  aan de zachte kant, wat zorgt voor een comfortabeler gevoel. Daarnaast zorgt de structuur van de snaar voor optimale controle en een hoge grip op de bal.Solinco Tour Bite Soft (set)  biedt controle...
Solinco Hyper-G
Beschikbaar
Solinco Sets

Solinco Hyper-G

Solinco
812753012328
€ 11,90
Solinco Heaven String Hyper-G is de perfecte snaar voor spelers met lange, snelle slagen! De co- polyester snaar zorgt voor een combinatie van precisie en spin.  Daarnaast zorgt de structuur van de snaar voor optimale controle en een hoge grip op de bal.  Solinco Heaven String Hyper-G  biedt controle waar de snelheden van de slagen hoog zijn.
Solinco Barb Wire
Beschikbaar
Solinco Sets

Solinco Barb Wire

Solinco
1920045
€ 11,90
Solinco Barb Wire (set) is de perfecte snaar voor spelers die op zoek zijn naar power en duurzaamheid. De co- polyester snaar zorgt voor veel comfort en power.  De structuur van Solinco Barb Wire (set) zorgt ondanks de harde bespanning voor een comfortabel en zacht gevoel tijdens het slaan. Solinco Barb Wire (set) beschikt over een goede grip.  De snaar...
Solinco Revolution
Beschikbaar
Solinco Sets

Solinco Revolution

Solinco
812753010065
€ 11,90
Solinco Heaven String Revolution is de perfecte snaar voor spelers die op zoek zijn naar power en controle.  Deze zeshoekige snaar geeft veel spin en precisie.  Daarnaast zorgt de structuur van de snaar voor optimale controle en een hoge grip op de bal.  Solinco Heaven String Revolution is een duurzame co-polyester snaar 
Solinco Outlast
Beschikbaar
Solinco Sets

Solinco Outlast

Solinco
812753010102
€ 6,50
Solinco Heaven String Outlast is de perfecte snaar voor spelers die op zoek zijn naar duurzaamheid en controle.  Deze co- polyester snaar is zachter dan de traditionele polyester snaar. Solinco Heaven String Outlast (Set) zorgt voor zowel controle als zachter balgevoel.  Solinco Heaven String Revolution is een duurzame snaar geschikt voor all court spelers.
Solinco Vanquish
Beschikbaar
Solinco Sets

Solinco Vanquish

Solinco
1920013
€ 11,90
Solinco Vanquish (set)  is de perfecte snaar voor spelers die op zoek zijn naar goede bespeelbaarheid en gevoel. De multifilament snaar zorgt voor een combinatie van comfort en controle. Solinco Vanquish (set) is een zeer armvriendelijke snaar. De snaar is naturel van kleur. 
Solinco Tour Bite Diamond Rough set
Beschikbaar
Solinco Sets

Solinco Tour Bite Diamond Rough set

Solinco
SNR60193
€ 11,95
Solinco Tour Bite Diamond Rough set is de perfecte mix tussen precisie en spinpotentieel!Het is een erg ruwe snaar hierdoor kun je meer power en spin genereren.Solinco Tour Bite Diamond Rough set is een uitermate goede snaar voor gevorderde spelers. Deze set is 12 meter lang, de snaar is zilver van kleur. 
Solinco Confidential Set
Product beschikbaar met verschillende opties
Solinco Sets

Solinco Confidential Set

Solinco
1920206
€ 11,90
De Solinco Confidential. Sinds enkele jaren voldoet deze co-poly aan de strenge normen van elite ATP- en WTA-professionals. Met zijn ultraprecieze respons en zijn 4-zijdig profiel heeft deze snaar een uitzonderlijke controle en indrukwekkend spinpotentieel. Volgens de tennissers die de Solinco Confidential getest hebben geeft de snaar niet alleen een...

Snaren van Solinco

In ons assortiment Solinco Tennissnaren bevindt zich onder andere de Solinco Tour Bite. Deze snaar is uiterst geschikt voor spelers met lange, snelle slagen. Ook zorgt deze snaar voor een goede combinatie van precisie en spin. Daarnaast zorgt de structuur van de snaar voor een hoge grip en optimale controle. Ook heeft KCtennis de Solinco Hyper-G snaar. Deze snaar biedt een hoge controle en is zeer precies.

Solinco tennissnaren kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Solinco Tennissnaren kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Solinco Tennissnaar voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale Solinco Tennissnaar morgen al in huis!

Vind je geen geschikte tennissnaar bij het merk Solinco? KCtennis.nl heeft meerdere merken tennissnaren zoals een Dunlop Tennissnaar of Babolat tennissnaar.

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken