Tennis -en padelschoenen


Naast een goed en fijn racket is het zeer belangrijk dat je de juiste tennis -en/of padelschoenen draagt. Met tennis, maar zeker ook met padel, loop je veel en heb je ook grip nodig doordat je veelal glijdt. KCtennis & padel heeft diverse tennis-en padelschoenen voor dames, heren en kinderen. Belangrijk bij het kopen van tennisschoenen is om rekening te houden met de ondergrond waarop je speelt. Tennisschoenen hebben namelijk verschillende zolen waardoor het met de ene schoen fijn is om op gravel te tennissen en bij de andere bijvoorbeeld op kunstgras.

Merken tennis -en padelschoenen

KCtennis & padel heeft diverse tennisschoen merken in het assortiment:

  • Asics
  • Babolat
  • Head
  • K-Swiss
  • Wilson

Bovenstaande merken zijn er voor dames en voor heren. KCtennis & padel heeft voor kinderen de merken Asics, Babolat en K-Swiss. De meeste schoenen voor heren beginnen bij schoenmaat 42 tot en met 46. Voor dames beginnen de maten vaak bij maat 37 tot en met maat 42. Zit je schoenmaat er op de website niet tussen? Neem dan contact met ons op, en dan zullen wij kijken of we je gewenste maat wellicht nog kunnen bestellen.

Baansoorten

Er zijn verschillende schoenen geschikt voor verschillende baansoorten. Wanneer je vaak indoor tennist is het belangrijk dat je tennisschoenen schoon zijn, en je een indoor zool hebt. Indoor tennisschoenen kenmerken zich door de gladde zool. Voor outdoor heb je met veel meer verschillende baansoorten te maken zoals kunstgras (ook bij padel), gravel en hardcourt. Hierbij is het belangrijk dat je een goede grip hebt en dat de schoenen stevig aan je voet voelen. Een visgraat profiel of omni zool zijn uitermate geschikt voor kunstgras- en gravelbanen en kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor padel (indoor & outdoor)

Tennis -en/of padelschoenen kopen?

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig tennis -en padelschoenen kopen. Wanneer je voor meer dan 69 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je schoenen voor 17.00 uur besteld? Dan zijn jouw ideale schoenen morgen al in huis!

 

Product toegevoegd om te vergelijken