Novomatch Duratech Synthetic Gut 1.32mm

Novomatch Duratech Synthetic Gut 1.32mm

Op voorraad
€ 4,90
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
5 € 3,90 Tot € 5,00

De Novomatch Duratech Syn Gut 1.32mm is een echte topper op snaren gebied. Biedt enorm veel comfort en geeft optimale controle. Daarnaast is het gemakkelijk bespannen en de snaar speelt voortreffelijk! Doordat tussen de lagen een Duratech ® fiber verwerkt is, heeft deze snaar een goede duurzaamheid! Door toevoeging van aramide ligt de breeksterkte hoger dan bij een 'ongewapende' snaar.

Dikte
  • 1.32mm
120 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Novomatch Duratech SynGut 1.32mm Set

De Novomatch Duratech SynGut 1.32mm is een echte topper op snaren gebied. Biedt enorm veel comfort en geeft optimale controle. Daarnaast is het gemakkelijk bespannen en de snaar speelt voortreffelijk! Doordat tussen de lagen een Duratech ® fiber verwerkt is, heeft deze snaar een goede duurzaamheid! Door toevoeging van aramide ligt de breeksterkte hoger dan bij een 'ongewapende' snaar.

Eigenschappen:
Novomatch Duratech Syn gut is een hoogwaardige syntheticgut snaar met veel elasticiteit en gevoel. De Dynatech vezels, die om de kern zijn gewikkeld, zorgen voor een toename in power. De Dupont vezels zorgen voor veel comfort en touch. De duracout coating zorgt voor goede duurzaamheid.

Constructie:
Multifilament DynaTech strengen omwikkelen een zeer gevoelige kern. de buitenste laag bestaat uit Dupont Nylon strengen. Dit geheel is samengeperst en wordt beschermd met een Duracout 6 coating. Toch liever meerdere tennisrackets bespannen? Novomatch Duratech Syn Gut 1.32 is er ook op rol.

Kleur: gold
Lengte: 12m
Dikte: 1.32mm.

Productdetails

Merk
Novomatch
Kleur
Goud
Snaarverpakking
Set (12M)
Constructie
Nylon/Synthetic
Snaardikte (in mm)
1.32mm
Adviesprijs
€ 6,95
NOS16182
120 Items
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken