Babolat Pure Drive Series


Babolat Pure Drive is een zeer toegankelijke serie en daarmee de populairste serie van Babolat. De Pure Drive is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een racket met een hoog powerniveau gecombineerd met comfort. Om de drie jaar wordt de Pure Drive Serie geoptimaliseerd en vernieuwd. Het laatste model is in 2021 geïntroduceerd.

Babolat Pure Drive specificaties

Binnen de Pure Drive Serie is er voor ieder wat wils: zo is de Lite variant geschikt voor dames en kinderen die een lichter racket willen met meer controle. De Babolat Pure Drive 107 heeft een grotere sweetspot wat je meer power geeft. Naast deze varianten is er een Plus variant waarbij het racket langer is dan normaal. Daarnaast heeft KCtennis ook nog de Babolat Pure Drive Tour, dit racket is zwaarder dan de normale variant, voor nog meer power!

Voldoen de specificaties van de Babolat Pure Drive serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Aero serie voor power, de Babolat Pure Strike serie voor een stijf racket met controle, of de Babolat Boost serie voor beginnende spelers.  

Babolat Pure Drive kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Pure Drive serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Pure Drive morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken