Head padelrackets

Head Padel Evolution Sanyo Black/White
Beschikbaar
Head padelrackets

Head Padel Evolution Sanyo Black/White

Head
724794075265
€ 64,90
De Head Padel Evolution Sanyo Black/White is een racket uit de serie Padel rackets van Head. Dit racket is uiterst geschikt voor beginnende spelers die op zoek zijn naar een racket met een goede balans tussen power en controle. Head Padel Evolution Sanyo Black/White heeft een druppelvormig blad, waardoor je meer controle zal ervaren. De parallel holes in...
Head Padel 360 Gamma Motion
Beschikbaar
Head padelrackets

Head Padel 360 Gamma Motion

Head
726424870189
€ 144,95
Head Padel 360 Gamma Motion is een ideaal padelracket voor wedstrijdspelers binnen de padelsport. Het racket heeft een zwaar gewicht (voor vrouwen), 360 gram en een diamantvorm, wat zorgt voor extra controle. Daarnaast is de Smart Bridge technologie in het racket vewerkt, wat zorgt voor meer comfort. Het balanspunt van HHead Padel 360 Gamma Motion ligt op...
Head GRAPHENEXT ZEPHYR PRO 2020
Beschikbaar
Head padelrackets

Head GRAPHENEXT ZEPHYR PRO 2020

Head
724794254127
€ 131,95
Head Graphene XT Zephyr Pro 2020 is het zwaarste racket uit de Zephyr Padel collectie van Head. Met dit racket van 365 gram breidt Head haar doelgroep voor de Zephyr rackets uit, het racket is namelijk ook zeer geschikt voor mannen.

Onder dit kopje vind je alle padelrackets van Head. KCtennis heeft voor ieder wat wils, zowel de beginnende speler als de gevorderde spelers kunnen bij ons terecht voor een geschikt padelracket. De padel Flash en padel Spark zijn goede keuzes voor de gemiddelde speler die op zoek is naar een kwalitatief goed racket waar hij in kan doorgroeien. Tot slot zijn de padel Gamma Pro rackets en het padel Alpha elite racket goede opties voor de gevorderde padelspeler.

Heb je een vraag over padel of een van de artikelen die wij verkopen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Heb je jouw ideale padelracket voor 17:00 besteld? Dan is hij morgen bij je in huis! Bestel je boven de 50 euro? dan krijg je de verzendkosten van ons cadeau.

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Niveau Speler

Niveau Speler

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken