Wilson Triad Series

Wilson Triad Three 113 (2017)
Beschikbaar
Wilson Triad Series

Wilson Triad Three 113 (2017)

Wilson
WRT73521
€ 169,95
Wilson Triad Three 113 (2017) is een lichtgewicht racket van 258 gram en is een van de meest armvriendelijke rackets op de markt! Dit racket is geschikt voor zowel de beginnende al de gevorderde speler en biedt de perfecte combinatie van power en comfort. Wilson Triad Three 113 (2017) is erg hanteerbaar en weinig belastend voor de arm. Het grote...

De Wilson Triad serie is een serie voor de recreatieve speler. Deze serie staat bekend om zijn grote racketblad en veel power. Deze serie staat ook bekend om zijn armvriendelijkheid. De Wilson Triad Three 113 is een racket met een groot racketblad, hiermee kunnen ballen gemakkelijk diep geslagen, ook het balanspunt helpt hierbij. Ook de Wilson Triad XP Five 103 zit in deze serie. Dit racket heeft in tegenstelling tot de voorganger een iets kleiner racketblad, waardoor er wat meer controle bij het racket zit. Ook dit racket is zeer armvriendelijk. 

Wilson Triad kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Wilson Triad serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Wilson Triad tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Gripmaat

Gripmaat

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken