Babolat Pure Strike Series


Rackets uit de Babolat Pure Strike serie zijn ideaal voor spelers die van ‘aanpakken’ houden. Het stijve racket bied je veel controle, hier moet je alleen zelf het werk voor doen. Precisie en manoeuvreerbaarheid zijn belangrijke kenmerken voor de Babolat Pure Strike serie.

Babolat Pure Strike Specificaties

De Babolat Pure Strike Team is een geschikt racket voor spelers die graag dicht vanaf de baseline spelen en in willen instappen op iedere bal. Dit racket is ideaal om eenvoudig ballen te versnellen en spin te spelen. De Babolat Pure Strike 16*19 versie en 18*20 versie bieden je precisie en nauwkeurigheid en is ideaal voor spelers die maximale controle willen, waarbij de 16*19 versie iets meer spin geeft. De Babolat Pure Strike VS is een racket voor spelers die graag agressief willen spelen en toch controle willen hebben over de bal en het racket. 

Voldoen de specificaties van de Babolat Pure Strike serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Drive serie voor meer power, de Babolat Pure Aero serie voor spin of de Babolat Boost Serie voor beginnende spelers. 

Babolat Pure Strike kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Pure Strike serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Pure Strike morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken