Tecnifibre tennisrackets

Tecnifibre Rebound Pro 295
Beschikbaar
Tennisrackets

Tecnifibre Rebound Pro 295

Tecnifibre
3490150123181
€ 69,90
De Technifibre T-Rebound 295 Pro is afkomstig uit de speciaal ontworpen vrouwen serie van technifibre. Met zijn 295 gram is dit racket het zwaarste racket in deze serie. Het racket is geschikt  voor zowel recreanten als competitiespelers met een gemiddelde slag. Het racket biedt daarnaast uitstekende controle! Het middelzware gewicht maakt het naast...

Tecnifibre is een Frans merk met uitstekende tennisrackets. Topspeler Janko Tipsarevic speelt zijn wedstrijden met een frame van Tecnifibre welke speelt met een ATP model.

Technifibre specificaties

Tecnifibre heeft twee rackets uit de Tflash serie, Tflash Dynacore 285 ATP en Tflash Dynacore 300 ATP. Tecnifibre Tflash Dynacore 285 is speciaal ontworpen voor spelers die graag met een snelle en lange slag op zoek zijn naar precisie en controle. Het racket is middelzwaar, wat techniek van de speler vraag, maar daravoor veel balsnelheid en controle terug geeft. Tecnifibre Tflash Dynacore 300 heeft een snarenpatroon van 16x19 wat voor veel power en controle zorgt.

Tecnifibre tennisracket kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket van Tecnifibre kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Tecnifibre tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Gripmaat

Gripmaat

Niveau Speler

Niveau Speler

Gewicht (zonder bespanning)

Gewicht (zonder bespanning)

Bladgrootte

Bladgrootte

Bespannen vanuit fabriek

Bespannen vanuit fabriek

Snarenpatroon

Snarenpatroon

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken