Babolat Boost Series


Babolat Boost Serie is Perfect geschikt voor recreatie spelers die speelplezier boven competitief tennissen zetten. Pure Serie is een prima keuze voor jonge spelers die toe zijn aan hun eerste volwassen racket of beginnende senioren die racket zoeken met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Binnen de Babolat Boost serie is er voor ieder wat wils: De Babolat Boost Aero W is een makkelijk handelbaar racket voor meisjes en vrouwen. Het is een licht racket, wat het heel beweeglijk maakt. Daarnaast is er de Babolat Boost Rafa, dit racket is vrij licht en uiterst geschikt voor recreatieve spelers en junioren die op zoek zijn naar een volwassenen racket.

Voldoen de specificaties van de Babolat Boost serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Drive serie voor meer power, de Babolat Pure Strike serie voor een stijf racket met controle, of de Babolat boost serie voor beginnende spelers. 

Babolat Boost Serie Kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Pure Aero serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Pure Aero morgen al in huis!

Product toegevoegd om te vergelijken