Wilson Sets

Wilson Set Tennissnaren kopen? KCtennis - Scherpe prijzen
Wilson Natural Gut
Beschikbaar
Wilson Sets

Wilson Natural Gut

Wilson
WRZ999800
€ 39,90
De Wilson Natural Gut is een sterke darm snaar, die naast veel comfort en power ook veel gevoel biedt. Een uitstekende snaar voor elk type speler die een snaar zoekt met veel gevoel. Deze snaar heeft weinig spanningsverlies. Daarnaast is de snaar zeer armvriendelijk en dus ook geschikt voor mensen met armproblemen.
Wilson Sensation
Beschikbaar
Wilson Sets

Wilson Sensation

Wilson
WRZ940900
€ 7,90
De Wilson Sensation is een sterke multifilament snaar, die naast veel comfort en power ook veel gevoel biedt. Een uitstekende snaar voor elk type speler die een snaar zoekt met veel gevoel. Ook zeer geschikt voor spelers met armproblemen. Zoek je een 200mrol van de Wilson Sensation? Klik hier
Wilson Revolve Spin
Beschikbaar
Wilson Sets

Wilson Revolve Spin

Wilson
WRZ946500
€ 10,90
Wilson Revolve Spin is een snaar met een hoge duurzaamheid. Daarnaast is deze snaar bijzonder goed geschikt voor spin en powerballen. De Wilson Revolve Spin maakt gebruik van een UHMW coating, deze coating zorgt ervoor dat de snaren vrij kunnen bewegen maar ook gemakkelijk weer terug op hun plek bewegen. Dit bevorderd het spelen van spin.
Wilson Ripspin set
Beschikbaar
Wilson Sets

Wilson Ripspin set

Wilson
887768139834
€ 9,50
De Wilson Ripspin is een volledig nieuw ontwikkelde tennissnaar voor extreem vermogen, comfort en spin. Het speciaal verwerkte oppervlak zorgt voor een verbeterd spinpotentieel. De beweging van de snaar ondersteunt u met uw slag, waardoor de duurzaamheid niet lijdt. De duurzame, spinvriendelijke monofilament snaar is de perfecte keuze voor spelers die...
Wilson NXT Soft Blue
Beschikbaar
Wilson Sets

Wilson NXT Soft Blue

Wilson
WR830510216
€ 16,90
Wilson NXT Soft Blue is een soepele snaar met een uitstekende balans tussen comfort en power. Dit is een erg populaire multifiliament snaar onder de tennissers. De snaar heeft een hoog comfort gehalte en zit bomvol power. De NXT Soft Blue zorgt ervoor dat op het moment van raken, minder trillingen zullen ontstaan. Tennissers en deskundigen hebben laten...

Snaren van Wilson

In ons assortiment Wilson Tennissnaren bevindt zich onder andere de Wilson Sensation Comfort. Dit is een multifilement snaar die ontzettend veel comfort, power en gevoel biedt. Deze snaar biedt ook ideale uitkomsten tegen armklachten. Daarnaast heeft KCtennis de Wilson Revolve Snaar. Deze snaar heeft een hoge duurzaamheid en is uiterst geschikt voor het spelen met spin en power.

Wilson tennissnaren kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Wilson Tennissnaren kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Wilson Tennissnaar voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw ideale Wilson Tennissnaar morgen al in huis!

Vind je geen geschikte tennissnaar bij het merk Wilson? KCtennis.nl heeft meerdere merken tennissnaren zoals een Dunlop Tennissnaar of Babolat tennissnaar.

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Dikte

Dikte

Kleur

Kleur

Constructie

Constructie

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken