Onze missie bij KCtennis is zoveel mogelijk tevreden klanten. Dit doen we door goed advies, klantvriendelijkheid, leverbetrouwbaarheid en een eerlijke prijs.

Met een eerlijke prijs bedoelen we een prijs waarbij klant en winkel een goed gevoel over houden. Bij het aanvragen van een prijsvergelijk help je ons met het doorgeven van de prijs van een concurrent. Voor ons is het lastig om continue de markt goed te monitoren en alle prijsaanpassingen door te voeren. Nadat je de prijsvergelijk aanvraag hebt gedaan gaan we het aanbod en de bijbehorende prijs bij de andere aanbieder bekijken. Natuurlijk zullen wij ons best doen om de prijs aan te passen maar in de praktijk zal dit niet altijd mogelijk blijken. Indien dit het geval is hopen we op je begrip.

Bij een prijsvergelijk kijken we naar de prijs maar ook naar beschikbare maten en of het product uit voorraad leverbaar is. We kunnen helaas geen prijsvergelijk doen op marktplaces (zoals bijvoorbeeld BOL.com. Amazon en marktplaats) en op buitenlandse webshops.

Nadat we de prijsvergelijking hebben gedaan ontvang je een email met de uitkomst.
Als we de prijs kunnen aanpassen gebeurt dit middels een persoonlijke kortingscode die direct in je postvak wordt verwerkt. Hier hoef je niets voor te doen.

Wij hopen door de prijsvergelijk aanvragen een beter beeld van de prijzen bij onze concurrent te krijgen en daarnaast jou als klant te bedienen met een eerlijke prijs. In het verleden, heden en zeker in de toekomst willen wij zeer scherpe prijzen hanteren zodat je weet dat je bij KCtennis terecht kunt voor alle je tennis- en padelartikelen.

De scherpe eerlijke prijs is niet te verwarren met een laagste prijsgarantie. Het is niet onze bedoeling om de markt te domineren door overal de laagste prijs te garanderen.

Product toegevoegd om te vergelijken