Bullpadel lanceert nieuw Vertex 04 CMF WPT Amsterdam 23

Deze week strijkt de World Padel Tour neer in Nederland, voor de tweede editie van de World Padel Tour Amsterdam Open. Na het grandioze succes van 2022 doet de organisatie, onder leiding van toernooidirecteur John van Lottum, er dit jaar een schepje bovenop: betere en grotere, meer toeschouwers en 's werelds beste padellers. Vanaf woensdag gaan toppers zoals Stupaczuk, Di Nenno, Paquito Navarro, Galán, Lebrón, Tapia, Coello en de Nederlandse top strijden om een plek in de finale op zondag. Speciaal voor deze editie heeft Bullpadel een exclusief Amsterdam Open racket uitgebracht, waar #3 van de wereld Martin Di Nenno mee gaat spelen: Bullpadel Vertex 04 CMF.

Bullpadel Vertex 04 CMF WPT Amsterdam 23

De Bullpadel Vertex 04 CMF WPT Amsterdam 2023 is een echt power racket voor de ervaren padelspeler die opzoek is naar ongekende precisie en power zonder verlies van controle. Vertex 04 CMF heeft in tegenstelling tot de normale Bullpadel Vertex 04 24 een zachter blad waardoor je meer comfort zal ervaren.

Met zijn gewicht tussen de 365 en 375 gram is dit padelracket wat zwaarder, wat je optimale kracht en controle zal bieden in je spel. Daarnaast is het blad van de Bullpadel Vertex 04 CMF WPT Amsterdam 2023 diamandvormig, waardoor de sweetspot (ideale plek om de bal te raken) boven in het racket zit, dit zorgt voor extra power. Het oppervlak van het racketblad is ruw, waardoor je gemakkelijk met topspin kan spelen. De buiten laag van het blad is gemaakt van Fibrix, dit is erg duurzaam en comfortabel tijdens het spelen. De binnenkant is gemaakt van MultiEVA, dit is wat zachter materiaal waardoor je meer comfort zal ervaren. De MultiEVA rubbere kern heeft 2 dichtheden. De buitenste laag is compacter en geeft een hogere power output. De binnenste laag is minder compact resulterend in meer controle.

De nieuwe Bullpadel Vertex 04 CMF is voorzien van een nieuw verstevigd frame voor meer power, 8% grotere sweetspot, een betere trilling absorptie, een langere levensduur en een 23% betere aerodynamica t.o.v. het oude model. Het Vibradrive systeem zal vervelende trillingen die ontstaan tijdens het slaan van een bal dempen, waardoor je met optimaal comfort zal spelen.

Racketspecificaties

  • Gewicht:                             360- 370 gram
  • Dikte:                                   38mm
  • Balanspunt:                      Hoog
  • Bladvorm:                          Diamant
  • Materiaal buitenzijde:   Fibrix
  • Materiaal binnenzijde:  MultiEVA
  • Vereist niveau:                 Gevorderd
  • Speelstijl:                           Aanvallend/Power
  • Power/Controle:               100/90
  • Technologieën:                 MultiEVA, Fibrix, Carbontube (100% carbon), Top Spin, Custom Weight, Curvaktiv

Product toegevoegd om te vergelijken