Tension Calibrator

Tension Calibrator

Op voorraad
€ 34,95
Inclusief belasting Direct leverbaar

Bij bestelling van dit product ontvang je 3 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 0,90 korting bij een volgende bestelling.

De Tension Calibrator wordt gebruikt om snel te controleren of jouw machine nog op de juiste kilo's de snaar aantrekt. Bevestig aan beide uiteinde een stuk snaar en bevestig 1 zijde aan de klem en zet de klem vast. Aan de andere zijde moet je nu de snaar aantrekken. Vervolgens kan je de op de schaalverdeling zien of de aantal ingestelde kilo's overeen komen met wat er op de schaalverdeling staat.
984 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

De Tension Calibrator wordt gebruikt om snel te controleren of jouw machine nog op de juiste kilo's de snaar aantrekt. Bevestig aan beide uiteinde een stuk snaar en bevestig 1 zijde aan de klem en zet de klem vast. Aan de andere zijde moet je nu de snaar aantrekken. Vervolgens kan je de op de schaalverdeling zien of de aantal ingestelde kilo's overeen komen met wat er op de schaalverdeling staat. Om een juiste meting te kunne verrichten dient er een hoogwaardige veer in het ijkapparaat aanwezig te zijn! Hier ontbreekt het vaak aan bij Calibrators van andere merken.
Adviesprijs
€ 39,95
KCG16324
984 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken